Foto: Visit Victoria

Australian Open & Santos Tour Down Under 2023

Sidst opdateret:

I januar skyder Australien sæsonen for store sommersportsgrene i gang med både årets første store tennisturnering og cykelløb. 

Australian Open afholdes fra den 16. – 29. januar 2023, og som altid spilles kampene i Melbourne. Australian Open er en af ​​dette års fire Grand Slam-turneringer, de tre andre er French Open, Wimbledon og US Open. I løbet af to uger skal verdens bedste tennisspillere på både dame- og herresiden kæmpe om trofæet i Melbourne Park sportskompleks, på Rod Laver Arena og Margaret Court Arena.

Samtidig med at Australian Open går i gang, afholdes Santos Tour Down Under i Adelaide fra den 13.-22. januar. Det er årets første UCI World Tour-løb, for både kvinder og mænd. Det er stadig for tidligt at sige præcis, hvilke af vores danske håb som deltager, men der er stor sandsynlighed for, at vi kommer til at se flere danske deltagere på startstregen. 

En god måde at kombinere de to sportsbegivenheder, er ved at leje en bil og køre mellem Adelaide og Melbourne, enten én vej eller tur/retur. Højdepunkter, du kan få med på turen, omfatter naturen og dyrelivet langs Great Ocean Road, i Grampians National Park og på den vidunderlige Kangaroo Island. Adskillige verdensklasse vinområder ligger også langs denne rute, hvis man vil nyde ekstra god mad og drikkevarer. 

Kontakt os og få en skræddersyet rejse, hvor du kan kombinere sportsbegivenheder i verdensklasse med alle de vidunderlige ting, som Australien har at byde på.

Læs også

ReedSleep på ReefWorld.
Blog
Det første du ser, når du åbner øjnene er de fisk og havdyr, der uforstyrret svømmer omkring. En mere unik udsigt fra hotelsengen skal du lede længe efter!
Cobourg Mud Crabs.
Inspiration
Gør drømmerejsen i Australien til virkelighed. Fra «the bush», vindalen Barossa, til dyreriget Kangaroo Island og Melbournes madmekka.
.