Det øvrige Victoria

.

Hjem > Australien > Victoria > Det øvrige Victoria

Grampians National Park

Kort - Grampians NP

Dette er et fascinerende naturområde nordvest for Melbourne. Her er der gode muligheder for at vandre i naturen, se det unikke australske dyreliv og beundre den smukke natur. Med udgangspunkt i Halls Gap, beliggende i hjertet af nationalparken, har du en utrolig udsigt over Wonderland Ranges og Mt. Willam Ranges.

Grampians National Park indgår i mange kør-selv rejseruter fra Melbourne og Adelaide og kombineres altid med Great Ocean Road.

Wilsons Promontory National Park

Kort - Wilsons Promontory

Dette er et af delstaten Victorias mest afholdte steder. Her finder du en spektakulær natur med store granitbjerge, åben skov, regnskov og langstrakte bugter og kystlinjer. I området er der fantastiske ”bushwalks” af varierende længde – fra en time og op til flere dage. Et af områdets seværdigheder er Wilsons Promontory Lighthouse.

Der findes forskellige overnatningsalternativer i området i form af både camping, hytter og resorts.

Yarra Valley

Kort - Yarra Valley

Yarra Valley ligger ca. en times kørsel nordøst for Melbourne. Området har over 80 vingårde, og er mest kendt for deres pinot noir, mousserende vine og andre druetyper som kan dyrkes i køligere klima. Regionen er også kendt for andre delikatesser, bl.a. ferskvandslaks, ørred og kaviar, økologisk frugt og grønt, ost og syltetøj. Yarra Valley har en lang tradition inden for ølbrygning og her findes et stor udvalg af små bryggerier, man kan besøge og få en smagsprøve.

Vi anbefaler et besøg i Yarra Valley, enten på en dagstur fra Melbourne eller som et stop undervejs hvis man kører selv. Har man tid, kan man altid inkludere en overnatning eller to.

START PLANLÆGNINGEN AF DRØMMEREJSEN

Unikke hoteller i Victoria

Lake Daylesford