Murray River

Foto: South Australian Tourism Commission

Hjem > Australien > South Australia > Murray River
Kort - Murray River

Murray River

Delstat: South Australia

Længde: 2.508 km (Australiens længste)

Anbefalede oplevelser

Ture og aktiviteter

Unikke hoteller

Få et tilbud

Den majestætiske Murray River ligger mindre end to timers kørsel fra Adelaide. Den livgivende flod snor sig gennem mere end 600 km af South Australia og er derfor en flod med kontraster. Den bugter sig forbi kalkstensklipper, citruslunde og uberørt eukalyptuskrat.

Det er en ideel destination, hvis du gerne vil gå på opdagelse. Du vil opleve rigtig mange forskellige ting i denne forskelligartede region.

Begynd dit eventyr på Murray River i én af South Australias to ”flodregioner”. Fra Murray Bridge går ”Murraylands” mod nord op mod Barossa og forbi Pinnaroo. ”Riverland” begynder vest for Blanchetown og strækker sig forbi Renmark.

Murray River

Murray River er omkring 130 millioner år gammel. I tusindvis af år var den og Coorong nationalparken hjemsted for Ngarrindjeri- og Nganguraku-folkene. Europæiske bosættere ankom i det 19. århundrede og brugte floden til transport og kunstvanding.

Det ville være umuligt at navigere på Murray River, hvis det ikke var for de forskellige sluser og stemmeværker, der blev opført i 1920’erne og 1930’erne. Fjorten af disse sluser er stadig i brug i dag. Der er elleve forskellige færger, der krydser floden 24 timer i døgnet, alle ugens syv dage. Overfarten med færgerne er gratis.

Husbåt på Murray River.
Husbåd på Murray River.
Foto: South Australian Tourism Commission

Cruise på floden

Tag på et cruise med Australiens største hjuldamper, P.S. Murray Princess, eller tag på et mere intimt cruise med Murray Expeditions, og nyd det rige dyreliv på bankerne.

Langs med floden er der mange historiske byer. Når du har brug for en pause fra at være på båden, fiske, sejle i kano, svømme eller stå på vandski, så gå i land, og nyd den enestående gæstfrihed.

Sov under åben himmel

Kom tæt på naturen, og bo på campingpladserne i Mannum, Long Island, Berri og Renmark. Tag et par gode sko på, og medbring en swag, og nyd en tur ud i bushen. Overnat under åben himmel i et af regionens enestående naturreservater.

Fuglelivet er betagende. Der lever mere end 300 forskellige arter af vadefugle og tusindvis af forskellige trækfugle ved Murray River.

Hvis du virkelig vil have det sjovt, gå på eventyr og slappe af, så pak dit svømmeudstyr, og tag til Murray River.

Anbefalede oplevelser på Murray River

  • Cruise med Murray Princess eller Proud Mary
  • Fugletur i Gluepot Reserve
  • Banrock Station og Wetland Centre
  • Området Ngaut Ngaut Aboriginal
  • Jetski, kanoture og andre vandaktiviteter

Ture og aktiviteter på Murray River

Murray River

Flerdagsudflugt

Unikke hoteller ved Murray River

Murray River

START PLANLÆGNINGEN AF DRØMMEREJSEN

Inspiration

Great Ocean Walk.
Inspiration
Australien har et stort udvalg af vandreture, der garanterer flotte naturoplevelser.
Læs det hele
Clare Valley.
Inspiration
Australien er et vinland! Så hvorfor ikke slå vejen forbi et af de fantastiske vinområder, næste gang du er i Australien.
Læs det hele