Sunshine Coast

Foto: Tourism and Events Queensland

Hjem > Australien > Queensland > Sunshine Coast
Kort - Sunshine Coast

Sunshine Coast

Delstat: Queensland

Indbyggertal: 300 000

Soldager per år: ca. 300

Ture og aktiviteter

Få et tilbud

Kyststrækningen mellem Brisbane og Noosa kaldes Sunshine Coast – solskins kysten. Her ligger små badebyer på rad og række, alle med flotte strande der er perfekte til surfing og badning. På kysten ligger også mange interessante nationalparker.

Tag også en tur til dyreparken Australia Zoo, som fortsat drives af den afdøde “krokodillejæger” Steve Irwins familie. Lær mere om det australske dyreliv, med alt fra slanger og krokodiller til koalaer, kænguruer og wombats.

Noosa

Noosa er måske den mest charmerende by på Sunshine Coast. Ligesom resten af området er dette et populært sted for både venner, par og familier samt de mange tilrejsende som søger sol, strand og badeliv. De fleste besøger byen på grund af den fine strand, for at handle i de flotte butikker, og for at spise på en af byens mange spændende restauranter. Noosa er uden tvivl en by med sin egen specielle atmosfære, og et rejsemål vi meget gerne anbefaler!

Se alt, hvad du kan opleve på Sunshine Coast.

Ture og aktiviteter på Sunshine Coast

Noosa

Dagsudflugt

Noosa Everglades

Dagsudflugt

Sunshine Coast

Dagsudflugt

START PLANLÆGNINGEN AF DRØMMEREJSEN

Inspiration

Bedarra Island Resort
Inspiration
Storslåede oplevelser i komfortable omgivelser er nøgleordet. Barfodsluksus handler ikke om at se og blive set, men snarere at vende blikket indad og mærke hvor dejligt du har det.
Læs det hele
Byron Bay.
Inspiration
Australien er verdensberømt for sine strande. Samlet set, har landet mere end 10.000 at vælge imellem, så her er uden tvivl en strand for enhver smag.
Læs det hele