Søg
Generic filters
Vælg en side

Sunshine Coast

Kyststrækningen mellem Brisbane og Noosa kaldes Sunshine Coast – solskins kysten. Her ligger små badebyer på rad og række, alle med flotte strande der er perfekte til surfing og badning.

Ture og aktiviteter

Sunshine Coast

Delstat: Queensland

Indbyggertal: 300 000

Soldage pr. år: ca. 300

Bliv klogere på Sunshine Coast

Kyststrækningen mellem Brisbane og Noosa kaldes Sunshine Coast – solskins kysten. Her ligger små badebyer på rad og række, alle med flotte strande der er perfekte til surfing og badning. På kysten ligger også mange interessante nationalparker.

Tag også en tur til dyreparken Australia Zoo, som fortsat drives af den afdøde “krokodillejæger” Steve Irwins familie. Lær mere om det australske dyreliv, med alt fra slanger og krokodiller til koalaer, kænguruer og wombats.

Noosa

Noosa er måske den mest charmerende by på Sunshine Coast. Ligesom resten af området er dette et populært sted for både venner, par og familier samt de mange tilrejsende som søger sol, strand og badeliv. De fleste besøger byen på grund af den fine strand, for at handle i de flotte butikker, og for at spise på en af byens mange spændende restauranter. Noosa er uden tvivl en by med sin egen specielle atmosfære, og et rejsemål vi meget gerne anbefaler!

Se filmen nedenfor for at få mere information:

Start planlægningen af drømmerejsen

Inspiration

Sydney

16 fantastiske steder du skal opleve i Australien

Australien er et stort land, med utrolig mange flotte steder og oplevelser.