Port Douglas

Foto: Tourism and Events Queensland

Hjem > Australien > Queensland > Port Douglas
Kort - Port Douglas

Port Douglas

Delstat: Queensland

Indbyggertal: 3500

Største attraktioner: Great Barrier Reef og Daintree National Park

Ture og aktiviteter

Unikke hoteller

Få et tilbud

Port Douglas har gyldne strande og nogle af Tropical North Queensland’s mest ekslusive resorts. Den tidligere fiskerlandsby er både sofistikeret og afslappet, og et populært feriemål for både lokale australiere og tilrejsende turister. Dette skyldes nærheden til Great Barrier Reef, regnskoven og et dejligt klima hele året rundt.

Port Douglas ligger ca. 1 times kørsel nord for Cairns by, eller ca. 45 minutter nord for den internationale lufthavn. Det er et meget charmerende sted med mange gode restauranter og sin egen specielle atmosfære. Den smukke strand “Four Mile Beach” ligger i gåafstand fra centrum. Hvis du foretrækker rolige omgivelser, så anbefaler vi dig at bo i Port Douglas fremfor Cairns.

I Port Douglas findes mange gode restauranter, interessante butikker, førsteklasses hoteller og historiske bygninger. Byen er et glimrende udgangspunkt når nærområdet skal udforskes. Herfra kan du nemt tage på dagsture til revet, deltage på en 4WD safari eller tage en tur med sukkertoget “Bally Hooley”.

Afsæt minimum en dag til at besøge Daintree Rainforest som ligger nord for byen og er verdens ældste regnskov. Man bør heller ikke gå glip af et besøg til det prisbelønnede “Rainforest Habitat”, hvor man får et unikt indblik i hvordan det er at leve i regnskovens miljø.

Se alt, hvad du kan opleve i Port Douglas.

Ture og aktiviteter i Port Douglas

Daintree Rainforest

Dagsudflugt

Daintree, Cape Tribulation

Dagsudflugt

Tropical North Queensland

Flerdagsudflugt

Great Barrier Reef

Dagsudflugt

Daintree, Great Barrier Reef

Dagsudflugt

Great Barrier Reef

Dagsudflugt

Great Barrier Reef

Dagsudflugt

Cooktown

Flerdagsudflugt

Port Douglas

Dagsudflugt

Atherton Tablelands

Dagsudflugt

Unikke hoteller i Port Douglas

GØR DRØMMEREJSEN TIL VIRKELIGHED

Inspiration

Lizard Island.
Inspiration
De fleste drømmer om at se Great Barrier Reef med egne øjne. Hvis du vælger at bo på en af øerne på revet, er du garanteret et minde for livet.
Læs det hele
Byron Bay.
Inspiration
Australien er verdensberømt for sine strande. Samlet set, har landet mere end 10.000 at vælge imellem, så her er uden tvivl en strand for enhver smag.
Læs det hele