Søg
Generic filters
Vælg en side

Port Douglas

Port Douglas har gyldne strande og nogle af Tropical North Queensland’s mest ekslusive resorts. Den tidligere fiskerlandsby er både sofistikeret og afslappet, og et populært feriemål.

Ture og aktiviteter

Port Douglas

Delstat: Queensland

Indbyggertal: 3500

Største attraktioner: Great Barrier Reef og Daintree National Park

Unikke hoteller

thala beach

Thala Beach Nature Reserve

Syd for Port Douglas, med den grønne regnskov på den ene side og det turkisblå hav på den anden, ligger dette eksklusive resort. Thala Beach Lodge har en privat strand, og her er du garanteret et specielt ophold.

Bliv klogere på Port Douglas

Port Douglas har gyldne strande og nogle af Tropical North Queensland’s mest ekslusive resorts. Den tidligere fiskerlandsby er både sofistikeret og afslappet, og et populært feriemål for både lokale australiere og tilrejsende turister. Dette skyldes nærheden til Great Barrier Reef, regnskoven og et dejligt klima hele året rundt.

Port Douglas ligger ca. 1 times kørsel nord for Cairns by, eller ca. 45 minutter nord for den internationale lufthavn. Det er et meget charmerende sted med mange gode restauranter og sin egen specielle atmosfære. Den smukke strand “Four Mile Beach” ligger i gåafstand fra centrum. Hvis du foretrækker rolige omgivelser, så anbefaler vi dig at bo i Port Douglas fremfor Cairns.

I Port Douglas findes mange gode restauranter, interessante butikker, førsteklasses hoteller og historiske bygninger. Byen er et glimrende udgangspunkt når nærområdet skal udforskes. Herfra kan du nemt tage på dagsture til revet, deltage på en 4WD safari eller tage en tur med sukkertoget “Bally Hooley”.

Afsæt minimum en dag til at besøge Daintree Rainforest som ligger nord for byen og er verdens ældste regnskov. Man bør heller ikke gå glip af et besøg til det prisbelønnede “Rainforest Habitat”, hvor man får et unikt indblik i hvordan det er at leve i regnskovens miljø.

Se filmen nedenfor for at få mere information:

Gør drømmerejsen til virkelighed

Inspiration

great barrier reef

10 uforglemmelige oplevelser på Great Barrier Reef

Du kan se revet ved at dykke eller snorkle, med glasbundsbåd, vandscooter, semi-ubåd, sejlbåd, fra helikopter eller vandfly, eller til og med ved at hoppe i faldskærm over revet.

Vi har samlet 10 af de bedste oplevelser på Great Barrier Reef.