Lamington National Park

Foto: Tourism and Events Queensland

Hjem > Australien > Queensland > Lamington National Park
Kort - K'gari (Fraser Island)

Lamington National Park

Delstat: Queensland

Højde over havet: ca. 900 meter

Antal vandfald: Over 500

Unikke hoteller

Få et tilbud

Lamington National Park har været nationalpark siden 1915 og fik verdensarvstatus i 1994. Parken har en stort biologisk forskellighed, og har spillet en vigtig rolle i udviklingen af nutidens flora i Australien.

Forskelligheden spænder fra antarktisk bøgeskov til subtropisk regnskov og tørre eukalyptustræer. Lamington giver også mad og ly for et stort udvalg af subtropisk fugleliv (med over 160 arter), krybdyr, frøer, pattedyr og bløddyr.

Med mere end 150 km gode vandrestier er der noget at vælge mellem for alle. Fra højtbeliggende udsigtspunkter kan man se til Gold Coast, det sydøstlige Queensland og den nordlige del af New South Wales. Ved indgangen til nationalparken ligger Canungra Valley Vineyards hvor man kan lære om vinproduktion og få en smagsprøve.

Bliv bedre kendt med Lamington National Park.

Unikke hoteller i Lamington National Park

Lamington National Park

GØR DRØMMEREJSEN TIL VIRKELIGHED

Inspiration

Byron Bay.
Inspiration
Australien er verdensberømt for sine strande. Samlet set, har landet mere end 10.000 at vælge imellem, så her er uden tvivl en strand for enhver smag.
Læs det hele
Great Barrier Reef.
Inspiration
Det 2300 kilometer lange Great Barrier Reef er det største koralrev i verden. Vi har samlet 10 af de bedste oplevelser på Great Barrier Reef.
Læs det hele