Stopover

Australien og New Zealand ligger på den anden side af jorden og det tager næsten den samme tid at rejse østover som vestover. Det kan derfor være en god idé, at udnytte denne mulighed til at lave et spændende stop på rejsen. Både for at bryde rejsen op, men også for at få en ekstra oplevelse i nogle spændende lande på rejsen. Et stop kan også hjælpe mod et eventuelt jetlag mellem Danmark og landene down under og det er altid rart at strække ben efter en lang flyvetur. Normalt koster det ikke ekstra at lave et eller flere stop på rejsen, udover hotelnætter og eventuelle ture.

Hos Australienrejser kan vi tilbyde stop i Asien, USA, Stillehavet og Mellemøsten. Herunder kan du klikke på de forskellige verdensdele vi tilbyder stop i og finde lidt priseksempler. Venligst kontakt os til en snak om de utallige muligheder der er for at strikke en rejse sammen med fantastiske stop.

   
Asia

Asien

Oplev Asiens mystik og kultur på vejen til eller fra Australien og/eller New Zealand. Se smukke farverige templer med glitrende teglstenstage og munke, som vandrer rundt i gaderne i deres safrangule dragter.

Læs mere...

USA

USA

USA er et land, som aldrig holder op med at fascinere og som mange drømmer om at besøge. Mange ønsker at opleve det USA som man ser på tv og i film, og det er muligt at gøre med et stop på vejen til eller fra Australien og/eller New Zealand.

Læs mere...

Stillehavet

Stillehavet

Øde kridhvide strande, smukke laguner, svajende palmer, turkisblåt vand og stråklædte bungalows er for mange drømmen om en paradisferie. Hvorfor ikke få den oplevelse med på rejsen?

Læs mere...

Dubai

Mellemøsten

Oplev den røde solnedgang i ørkenen, de eksotiske dufte på krydderimarkedet, den varme sol og de hvide sandstrande, de fremmede lyde og ukendte stemmer, den fascinerende kultur og et fantastisk køkken. Alle sanserne er i spil, når man besøger Mellemøsten.

Læs mere...

Aitutaki