Rejseforslag

Kangaroos, Pebbly BeachAustralien og New Zealand er to fantastiske lande og et ønsket rejsemål for de fleste. Det spørgsmål vi oftest får er, hvad skal man se og hvor lang tid skal man bruge i Australien og New Zealand, når man nu rejser den lange tur om på den anden side af jorden. For at give lidt inspiration til disse spørgsmål har vi sammensat nogle konkrete rejseforslag, som forhåbentligt kan bruges, når rejsen down under skal planlægges.

Australien har så uendelig meget at byde på. Lige fra moderne og charmerende storbyer som Sydney og Melbourne, til kæmpe monolitten Uluru midt ude i ødemarken eller de 36 små, runde bjergtoppe som udgør Kata Tjuta. Oplev også det imponerende 2.000 kilometer lange Great Barrier Reef med sine utrolige koraller og farverige fiskeliv eller en de mange nationalparker med Kakadu i nord, Daintree i nordøst og Nambung i vest. Landet har også et helt unikt dyreliv med blandt andet kænguruer, koalabjørne, dingoer, næbdyr, pingviner og krokodiller eller hvad med verdens ældste civilisation, som er en kultur der strækker sig over 50.000 år tilbage i tiden. Dette er blot noget af det som kan opleves i landet down under.

New Zealand er et fantastisk land hvor der venter dig nogle af de største naturoplevelser man kan forestille sig. New Zealand er kendt for at være utrolig rent og naturskønt og tilbyder alt fra høje sneklædte bjerge, fossende floder, imponerende gletsjere, dybe fjorde, smukke søer, aktive vulkaner, spruttende gejsere, til flotte strande med svajende palmer, et fascinerende dyreliv, en spændende Maui kultur og en meget venlig befolkning.

Herunder kan du se nogle af de rejseforslag vi har sammensat. Australienrejser har aftaler med hoteller, resorts, turoperatører, biludlejningsfirmaer, autocampere m.m. over hele Australien og New Zealand, og vi kan tilbyde alt fra backpacker standard til den ypperste luksus. Mulighederne er rigtig mange og vi hjælper dig med at skræddersy rejsen, så den passer lige præcis til dine ønsker. Finder du et rejseforslag som passer præcis til dine ønsker, skal vi nok sørge for at arrangere det hele for dig.

 

Australien

Australien er et af verdens mest kontrastfyldte og fascinerende lande i verden. I Australien findes der noget for alle uanset hvilken slags rejse man ønsker. Australien er et kæmpe stort land og det kan derfor anbefales at man planlægger sin rejse nøje, så man får de bedste oplevelse med på sin rejse. Tryk på linket herunder og se de mange rejseforslag.

Læs mere...

New Zealand

New Zealand er et fantastisk smukt land. På Nordøen finder man græsklædte bakker, flotte hvide sandstrande, termiske områder og en del vulkansk aktivitet. Sydøen består vindistrikter, store skove, søer, høje sneklædte bjerge med gletsjere og dybe fjorde. På den nordlige del af Sydøen findes flotte hvide sandstrande, blå laguner og vingårde. New Zealand har noget for alle. Tryk på linket og se de mange rejseforslag.

Læs mere...

Jorden Rundt

Australien og New Zealand ligger på den anden side af jorden og rejsen dertil tager næsten lige lang tid uanset hvilken vej man rejser rundt om jorden. Derfor er det oplagt at flyve hele vejen rundt om jorden. Sådan en rejse koster normalt lidt mere, men giver dig muligheden for at opleve flere spændende lande på rejsen.

Læs mere...

Stillehavsøerne

Det er også muligt at opleve nogle af Paradisøerne i Stillehavet på din rejse til Australien og New Zealand. Her findes turkisblåt vand, kridhvide sandstrande og svajende palmer så langt øjet rækker. Derudover er lokalbefolkningen meget imødekommende og venlige. Vi sammensætter gerne et rejseforslag til en fantastiske og uforglemmelig rejse til Stillehavet.

Læs mere...