Rejseforsikring

Withsunday Islands Køb din rejseforsikring hos Australienrejser, når du bestiller din rejse hos os. Vi samarbejder med Europæiske Rejseforsikring for at give dig den bedst mulige tryghed på din rejse og den bedste dækning på markedet.

Europæiske hjælper rigtig mange mennesker hvert eneste år og statistikken viser at:
- 1 af 3 bliver syge på rejsen
- 1 af 10 bliver bestjålet på rejsen
Derfor er det vigtigt at vide hvilken hjælp du kan forvente af dit rejseforsikringsselskab, hvis uheldet skulle være ude.

Europæiske er specialister indenfor rejseforsikringer og giver aktiv skadeshjælp. Flere og flere danskere rejser på længere rejser til mere eksotiske steder end tidligere og det stiller store krav til din rejseforsikring. Bliver du ramt af sygdom eller en alvorlig ulykke er det kun kvalificeret hjælp som er tilfredsstillende og det er netop hvad Europæiske tilbyder sine kunder. Europæiske har siden 1921 opbygget et netværk verden over, som sikre at du altid får den bedste hjælp muligt uanset hvor du befinder dig.

  • Europæiske har egen 24 timers alarmcentral

Europæiske har sin helt egen alarmcentral i København som er bemandet 24 timer i døgnet. De har den hurtigste svartid af alle alarmcentraler og hvis du får brug for at ringe til Europæiske vil din sag blive behandlet af den person som svare telefonen. Europæiske bruger kun de bedste sygehuse verden over, for at deres kunder altid får den bedste behandling muligt og for at undgå sprogproblemer og kulturforskelle.

  • Europæiske har eget kontor i Sydney og satellitkontor i Auckland

Europæiske har kontor i Sydney hvor medarbejderne snakker både vores og det lokale sprog. Derudover har de et satellitkontor i Auckland med engelsktalende personale. Det sikre, at du hele tiden kan føle dig i gode hænder og tale med en nogen, som kan forstå din situation. Derudover kender medarbejderne vores nordiske kultur og hvordan vi ønsker hjælp og service.

Europæiske tilbyder mange forskellige forsikringer, som dækket et hvert behov. Herunder kan du se nogle enkelte priseksempler på rejseforsikringer. Priserne er pr. november 2010 og med forbehold for ændringer. Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du ønsker en fuldstændig oversigt eller et tilbud på en rejseforsikring.

Gold Coast

Årsrejseforsikring, Verden

Forsikringen gælder i hele verden på rejser op til 30 dages varighed og er inklusiv bagagedækning.

1 person: fra kr. 699
Familie: fra kr. 1.749
Uluru

Voksen forsikring 35-70 år

Forsikringen gælder i hele verden i den periode du vælger.

OBS: Børn under 16 år betaler halv pris. Børn under 3 år er gratis.

1 person: kr. 669 for 21 dage
Kings Canyon

Ungdomsrejseforsikring under 35 år

Forsikringen gælder i hele verden i den periode du vælger. Dækker også hvis du er studerende og arbejder.

Verden: kr. 640 for 21 dage