Om Australienrejser

SydneyAustralienrejser har som mål at være danskernes foretrukne rejsebureau og de bedste på området, når det drejer sig om rejser til Australien og New Zealand. Alle vores rejsekonsulenter har rejst rigtig meget i Australien og New Zealand og vi ønsker at dele vores viden, råd og erfaringer med dig, for at gøre netop din rejse til noget helt specielt.

Australienrejser skræddersyer rejser til Australien og New Zealand. Vi arrangerer alle typer rejser alt efter ønsker og budget, og vi tilbyder alt fra flyrejser, hotelovernatninger, dagsture, fleredagsture, udlejningsbil, autocamper og landarrangementer til komplette programmer for både individuelle og grupper. Vi hjælper også vores rejsende med et 3 måneders turistvisum til Australien.

Vores styrke er personlig service, rådgivning og opfølgning. Australienrejser samarbejder med alle de bedste flyselskaber, som flyver til Australien og New Zealand og vores priser er altid konkurrencedygtige. Og som specialbureau opnår vi gode betingelser hos vores lokale samarbejdspartnere, og det er noget vi ønsker, der skal komme vores kunder til gode.

Ring til os på 86 20 45 20, så sammensætter vi en uforglemmelig drømmerejse til dig.


Vores team

Rejsekonsulent

Brian Friis Jensen

Tlf. 86 20 45 22

Rejsekonsulent

Maja Ballisager Møller

Tlf. 86 20 45 23

Rejsekonsulent

Mille Kjeldal Raun

Tlf. 86 20 45 24

Rejsekonsulent

Steffen Gjødesen

Tlf. 86 20 45 26


Australienrejser Aps
Ryesgade 27, 1. sal. (Indgang lige til højre for tøjbutikken Solo)
8000 Århus C
Tlf. 86 20 45 20
info@australienrejser.dk

Vi holder åbent på kontoret og på telefonen, mandag til fredag fra 08.30 - 16.30.

Vores hyggelige kontor ligger i starten af strøget, kun 150 meter fra banegården og 200 meter fra rutebilstationen. Kommer du i bil kan du nemt finde parkering i Bruuns Galleri eller Salling P-Hus.


aussie specialist resizedAussie Specialist

Alle vores rejsekonsulenter er Australiens specialister og dermed også certificeret Aussie Specialists.


Medlem af RejsegarantifondenMedlem af Rejsegarantifonden

Australienrejser er medlem af Rejsegarantifonden. Vores reg.nr. er 2287.

Brian Friis Jensen

Personale - BrianRejsekonsulent

Brian rejste første gang rundt i Australien som backpacker i 2001, siden har han været på 3 rejser til Australien med bl.a et længere roadtrip på 7 uger fra Perth til Darwin.

Mille Kjeldal Raun

Personale - MilleRejsekonsulent

Mille rejste til Australien første gang i 2001 for at besøge sin familie i Brisbane og blev så forelsket i landet at hun senere rejste alene af sted som backpacker i 2004 i 9 måneder og har siden hen besøgt landet 3 gange af 3-4 ugers varighed. Mille har også besøgt New Zealand 2 gange.

Maja Ballisager Møller

Personale - MajaRejsekonsulent

I 2006 rejste Maja til Australien for første gang på familieferie i 1,5 måned og vendte tilbage til landet i 2013 på egen hånd for at arbejde og rejse rundt i et halvt år.

8 grunde til at vælge Australienrejser fremfor at bestille online

Det bliver mere og mere populært at bestille rejser på nettet. Mange synes det er nemmere selv at arrangere, også uden at tænke på ulemperne ved det.

Hvad de fleste ikke ved er, at risikoen stiger, jo mere kompliceret og dyr en rejse er. Ved at bestille online mister du rettigheder og fordele, du automatisk får ved at bestille hos et rejsebureau. For hvad sker der egentlig, når alt ikke går som planlagt?

Bestiller du hos Australienrejser, får du både sikkerhed og ekspertise med i købet. Læs videre, og vi fortæller dig, hvorfor du bør bestille din rejse hos os.