Tæt på dyrelivet

whale_1En tur til New Zealand eller Australien er en stor oplevelse, uanset hvor du vælger at tage hen eller hvad du ønsker at opleve på turen. Vi vil gerne anbefale at bruge lidt tid på, at komme i nærkontakt med det unikke dyreliv, der findes på disse kanter. Det er altid en stor oplevelse at se dyr i deres naturlige omgivelser og i New Zealand og Australien er det ofte muligt at komme helt tæt på dyrene.

Herunder kan du se nogle af de muligheder vi kan hjælpe dig med, for at komme tæt på det fantastiske dyreliv i New Zealand. Har du andre ønsker til oplevelser som vi ikke har beskrevet, så tag endelig kontakt til os. Vi kan næsten med garanti, sørge for netop den oplevelse som du ønsker.

dolphin_1

Dolphin Adventures - ½ dag

Bay of Islands, Nordøen

På denne halvdagstur har du mulighed for at komme tæt på de fascinerende delfiner. I Bay of Islands opholder der sig nemlig delfiner året rundt, så der er næsten altid delfin garanti. På denne bådtur fortæller de erfarne guider dig alt om delfinerne i området og hvis vejret er til det, er det muligt at hoppe i og svømme med delfinerne. Turen slutter ved den skønne Urupukapuka Island, hvor du kan blive resten af dagen uden at det koster ekstra.

Pris per person: fra kr. 420

Turkode: B-03

kiwi_1

Kiwi Encounter - ¼ dag

Rotorua, Nordøen

Kiwi’en er et nattedyr og derfor meget vanskelig at opleve i det fri. Lær hvordan man udklækker æg og forbereder Kiwi’en på, at blive sluppet ud i det fri igen. Guiderne fortæller hvorfor netop Kiwi’en er sådan en speciel og unik fugl. Du kommer også igennem et område med flere voksne Kiwi’er.

Pris per person: fra kr. 130

Turkode: R-16

gannet

Gannet Safari - ½ dag

Cape Kidnappers, Nordøen

Fra september til maj hvert år, kan du besøge verdens største rugeplads for suler. På vejen passerer du igennem et bakket, skovklædt landskab med dramatiske klipper. Alligevel er der intet, som kan forberede dig på synet af 20.000 suler på et og samme sted. Se de voksne suler passe på ungerne i reden, suler som dykker efter fisk og udfører ritualer, når de vender tilbage til kolonien. Et fantastisk syn venter dig.

Pris per person: fra kr. 440

Turkode: HB-02

seal

Seal Coast Safari - ½ dag

Wellington, Nordøen

Turen foregår i en Toyota Landcruiser og starter med, at du bliver kørt tværs over en lokal landmands marker, for at komme ned og køre på stranden, hvor bølgerne slår indover stranden kun få meter fra bilen. New Zealandske pelssæler holder til ved Tongue Point og her oplever du de imponerende dyr helt tæt på. Samtidig kan du også opleve den flotte natur og det berømte Lighthouse of Wellington. Turene gennemføres i små grupper med dygtige guider og netop derfor er der god mulighed for en meget lærerig tur.

Pris per person: fra kr. 460

Turkode: W-05

whale_2

Whale Watch - ½ dag

Kaikoura, Sydøen

Tag med på en uforglemmelig tur til et af verdens rigeste marine miljøer. Kun 2½ time nord for Christchurch ligger den lille kystby Kaikoura, hvor det er muligt at opleve flere af havets fantastiske skabninger. En af disse, som kan ses året rundt, er den imponerende kaskelothval. De største hanner kan blive helt op til 20 meter lange og veje op til 50 tons. Afhængig af årstiden kan du også opleve andre hvaler, forskellige delfiner, sæler og en land række havfugle.

Pris per person: fra kr. 690

Turkode: K-01

dolphin_2

Dolphin Encounter - ½ dag

Kaikoura, Sydøen

Hvis du har lyst til at møde og måske svømme med delfiner, er dette en tur for dig. På vej ud fra Kaikoura kan du være heldig at se bl.a. delfiner, pingviner og sæler. Når delfinerne nærmer sig båden, hopper du i for at svømme med disse fascinerende skabninger i deres naturlige miljø. Dette er helt klart en oplevelse for livet. Lån af udstyr som snorkel og våddragt er inklusiv i turen.

Pris per person: fra kr. 385 Pris per person: svømme med delfiner: fra kr. 795

Turkode: K-02

albatross

Albatross Encounter - ½ dag

Kaikoura, Sydøen

Kaikoura er et af verdens bedste steder at opleve havfugle. På denne tur kommer du helt tæt på en hel række forskellige albatrosser samt en del andre havfugle. Mange af disse er truede. Med lidt fisk lokkes fuglene helt tæt på båden og fuglene kommer så nær, at du kan tage portrætter af dem. En anderledes oplevelse som man ikke glemmer lige med det samme.

Pris per person: fra kr. 535

Turkode: K-04

penguin_1

Natures Wonders - ½ dag

Oamaru, Sydøen

Efter en kort tur igennem landskabet syd for Dunedin, med bl.a. udsigt til Larnach Castle, ankommer du til Taiaroa Wildlife Reserve. Turen fortsætter med et 8 hjuls køretøj ned til stranden, som er tilholdssted for flere pingviner, søløver og mange fuglearter. Her kan du møde verdens mindste pingvin, som bare er 25 cm høj og vejer omkring 1 kilo. Fra specialfremstillede udsigtsplatforme kan du se hvordan de går hen over stranden, uden at forstyrre dem i deres naturlige omgivelser.

Pris per person: fra kr. 465

Turkode: D-09

kaka

Ulva Island - ½ dag

Stewart Island

Tag med til Ulva Island, en lille ø helt fri for rovdyr, hvor mange af New Zealands truede fuglearter holder til. På denne guidet 4 timers tur får du fortalt om områdets regnskov, de sjældne fugle og planter som findes her, samt maoriernes kultur og historie. Du kan høre Kaka og andre af New Zealands papegøje arter. Dette er den perfekte tur, hvis du er fugleinteresseret.

Pris per person: fra kr. 465

Turkode: S-08

gisbourne