Kør selv

H125 MASTERNyd frisk fisk og skaldyr langs vejene i Kaikoura. Foto: Chris Sisarich

At køre selv i en bil eller autocamper er den perfekte måde at opleve New Zealand på. Du bestemmer tempoet og vælger om turen skal være planlagt hjemmefra eller om du vil finde ud af det efterhånden som du kommer frem på din tur.

Høje bjerge, dybe fjorde, urgammel regnskov og idylliske landsbyer opleves på en helt anden måde, når du tager den tid, til hvert stop, som du selv ønsker. Stop, hvor det passer dig, og bliv en ekstra dag eller to, hvis du føler for det. Spis på en lokal restaurant og tag en snak med lokalbefolkningen. Mange af vores rejseforslag er netop med en udlejningsbil eller autocamper, da vi mener, at denne måde at rejse på, passer perfekt til New Zealand. Vejene i New Zealand er rigtig gode og campingpladserne og hotellerne har normalt en god standard.

Mulighederne er rigtig mange, alt fra korte ture på et par dage til lange ture, der strækker sig over flere uger. Herunder har vi lavet en del forskellige forslag, som dækker både Nordøen og Sydøen. Hvis du ikke finder lige præcis den tur du gerne vil på, så kontakt os endelig. Så skræddersyer vi i samarbejde med dig turen, så den passer lige til dine ønsker.

Prisene herunder er med forbehold, da de godt kan ændre sig i løbet af året, men de kan give dig en idé om hvad de forskellige ture cirka koster. Husk at alle turene kan forlænges eller forkortes.

Tag kontakt til os, så finder vi den præcise rute og pris til dig.

Northern Discovery

Auckland til Wellington - 14 dage med udlejningsbil

nord s 01Nordøen har rigtig meget at tilbyde sine besøgende. Her findes alt fra spændende storbyer, lækre hvide sandstrande, termiske områder, vindistrikter og smukke nationalparker. Aktivitetsmulighederne er uendelige og der findes noget for enhver smag og interesse. Denne tur er en kør selv tur inklusiv udlejningsbil og hoteller.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 18.995

South Island Nature Trail

Christchurch til Queenstown - 14 dage med udlejningsbil

south nature trail s 02Naturen på Sydøen er helt fantastisk og oplevelserne står nærmest i kø, lige fra Christchurch med de mange parker og seværdigheder, Otago halvøen med det fascinerende dyreliv, via verdens adrenalin hovedstad Queenstown og smukke Milford Sound til de imponerende gletsjere Fox og Franz Josef.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 17.995

Classic New Zealand

15 dage med udlejningsbil

mc56 masterI dette kør selv forslag, med udlejningsbil fra Auckland til Christchurch, har vi i tillæg til alle oplevelserne lagt stor vægt på hotellerne. Vi har valgt nogle hoteller til jer, som er kendt for deres beliggenhed, service og hyggelige atmosfære. Vin produceret i New Zealand bliver stadig mere og mere anerkendt, og foruden de klassiske seværdigheder på denne tur, kommer I også til at tilbringe lidt tid i de mest kendte vinområder i landet.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 21.000

In search of Middle Earth

24 dage med udlejningsbil

cu41 masterDette rejseforslag er til jer, som gerne vil opleve New Zealand på egen hånd. Vi har sammensat en spændende tur, som tager jer med rundt til nogle af de bedste højdepunkter i New Zealand og lægger vægt på at komme forbi nogle at de fantastiske steder filmen Ringenes Herre blev indspillet. Turen starter i Auckland og slutter i Christchurch.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 44.995

Nordøen

13 dage med camper

maui nz s 10I dette rejseforslag har vi kombineret et par dage i Auckland med 8 dages camper på Nordøen. Oplev lange hvide strande, vulkanske områder, maoriernes kultur, byliv, frodige vinmarker og smuk natur.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 14.795

Sydøen

13 dage med camper

bobil sor s 07Dette rejseforslag kombinerer nogle dage i Christchurch med 8 dages camper på Sydøen. Oplev dramatisk natur, dybe fjorde, høje bjerge, gletsjersøer, regnskove, smukke kystlinjer, et unikt dyreliv, hyggelige campingpladser og uberørte nationalparker.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 16.995

New Zealand in Style

22 dage med udlejningsbil

L587 MASTERNew Zealand er en fantastisk smukt land og her har vi lagt vægt på høj komfort med et snert af luksus, så du kan se frem til forkælelse for alle dine sanser. Vi har lavet dette kør selv forslag fra Auckland i nord til Christchurch i syd, som tager dig rundt i hele dette fantastiske land og søger for at du får nogle af de allerbedste oplevelser med dig.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 39.995