Hotel

Taupo LodgeVi har samlet et udvalg af hoteller rundt om i New Zealand, som vi kan anbefale vores rejsende. Udvalget af hoteller i New Zealand er enormt og det kan ofte være svært at finde det helt rigtige i mængden. Det nemmeste er egentligt at vælge hvilket område man ønsker at bo i og hvilken standard man foretrækker. Vi har aftale med hoteller over hele New Zealand og Australien og kan tilbyde alt fra enkelt standard til den ypperste luksus. Du bestemmer hvad der passer bedt til dig, så giver vi dig alternativerne.

I tillæg til almindelige hoteller byder New Zealand på mange flotte lodges. De findes i mange forskellige standarder og prisklasser. De ligger spredt rundt på Nordøen og Sydøen, nogen ved kysten, mens andre ligger i bjergene. For de naturinteresserede er det ofte en fantastisk oplevelse at bo sådanne steder. Du kan læse mere om disse lodges her.

Det kan anbefales at bestille hotel og lodge i god tid før du rejser. I højsæsonen kan det være næsten umuligt at finde ledige hoteller, hvis du gør dette på egen hånd, og det bliver som regel en del dyrere. Desuden kan det nogle gange være lidt risikabelt at bestille hotel på Internettet. Vi har desværre nogle eksempler fra vores kontorer i Oslo og Stockholm, hvor fortvivlede rejsende ikke fik det de troede de havde bestilt…

Priserne på hotelværelser varierer alt efter sæson og standard. Ved at klikke på linket herunder finder du priseksempler på hoteller i en del forskellige byer. Kontakt os for at få et tilbud.

Auckland

Auckland

Auckland er den største by på New Zealand og er en rigtig charmerende og spændende storby, som man sagtens kan bruge et par dage i. Auckland bliver kaldet City of Sails, fordi byen præges af de mange sejl fra alle sejlbådene i havnen.

Hoteller i Auckland
Bay of Islands

Bay of Islands

Bay of Islands ligger cirka 260 kilometer nord for Auckland og er et af landets vigtigste historiske steder. Trods dette er området nok mest kendt for sine smukke omgivelser med flotte hvide sandstrande, hundredvis af små øer og hyggelige små byer.

Hoteller i Bay of Islands

Coromandel

Coromandel

Coromandel halvøen er kendt for sine kridhvide sandstrande og sine mange specielle Pohutukawa træer. Med over 400 kilometer kystlinje, charmerende små byer, smukke strande og et behageligt klima er dette et område vi varmt anbefaler.

Hoteller på Coromandel

Rotorua

Rotorua

For mange er Rotorua en af hovedattraktionerne på Nordøen. Rotorua ligger i et termisk område og er også maoriernes hovedstad. I dette område har maorierne fastholdt deres kultur og traditioner bedre end noget andet sted på New Zealand.

Hoteller i Rotorua

Lake Taupo

Taupo

Taupo er et populært ferie og rekreationsområde. Byen ligger ved søen Lake Taupo, som er New Zealands største sø. Søen blev til ved et af tidernes største vulkanudbrud. I dag er vulkanen inaktiv, men man ser dog stadig termisk aktivitet i området.

Hoteller i Taupo

Napier

Napier

Napier ligger ved Hawkes Bay ud til sydøst kysten på Nordøen. Byen er kendt som verdens Art Deco hovedstad og mange af bygningerne har påmalet unikke maorimotiver. Området omkring Napier er præget af vinproduktion.

Hoteller i Napier

Wellington

Wellington

Wellington er New Zealands hovedstad og ligger på sydspidsen af Nordøen. Byen ligger flot ud til vandet og er omgivet af små grønne bjerge. Wellington er helt sikkert en af New Zealand flotteste byer.

Hoteller i Wellington

Christchurch

Christchurch

Christichurch er den største by på Sydøen og kaldes ofte Garden City. Byen er New Zealands tredje største og kunne lige så godt have ligget i England med sine flotte parker og velholdte haver.

Hoteller i Christchurch

Queenstown

Queenstown

Queenstown kalder sig selv for verdens adrenalinhovedstad og byen er virkelig et eldorado for ekstremsportstilhængere på jagt efter et adrenalinkick. Byen ligger smukt omkranset af høje sneklædte bjerge ved søen Lake Wakatipu.

Hoteller i Queenstown

Abel Tasman National Park

Nelson

Byen Nelson ligger på den nordlige del af Sydøen. Byen ligger blandt flere smukke nationalparker, vindistrikter, dejlige strande og har landets højeste antal soltimer per år.

Hoteller i Nelson

Dunedin

Dunedin

Dunedin ligger på sydøst kysten af Sydøen og kaldes ofte for den mest skotske by udenfor Skotland. Byen er værd et besøg, ikke mindst pga. Otago halvøens fantastiske natur og dyreliv.

Hoteller i Dunedin

Fox Glacier

Fox & Franz Josef

Fox og Franz Josef er de mest kendte gletsjere i landet og dette skyldes i sær det, at de går langt ned i regnskoven og er derfor meget nemt tilgængelige. Du kan opleve gletsjerne på en guidet vandretur eller på en unik helikoptertur.

Hoteller ved Fox & Franz Josef

For at se hvilke flotte lodges Australienrejser kan tilbyde rundt om i New Zealand, klik her.

Peppers on the Point