Dagsture

Southern AlpsVi kan hjælpe dig med rigtig mange spændende dagsture overalt i New Zealand. I dette afsnit har vi taget udgangspunkt i de større byer i New Zealand og de mange oplevelser, der ligger og venter på dig. På en dagstur kan du få oplevet rigtig mange spændende ting og den er et godt alternativ til fleredagsture, hvis du ønsker større frihed til at sammensætte din egen rejse. Du kan kombinere forskellige dagsture med hotelophold, så rejsen bliver præcis som du ønsker det.

På en dagstur bliver du normalt afhentet på dit hotel og kørt tilbage igen når turen slutter. Alle vores samarbejdspartnere benytter gode komfortable busser og guiderne er venlige og velvidende. Ofte er der et begrænset antal deltagere på turen, som sikre en mere personlig oplevelse. Hvis I er flere som rejser sammen er det altid en god idé, at bestille i god tid, så I er sikre på at alle kan komme med på samme tur.

Du kan klikke på linkene herunder og se nogle eksempler på dagsture og udflugter, som vi anbefaler. Har du ønsker til nogle oplevelser, som ikke er beskrevet, så tag venligst kontakt til os. Vi kan næsten med garanti sørge for en tur, som passer til dine ønsker.

Auckland

Auckland

Auckland er den største by i New Zealand og er en rigtig charmerende og spændende storby, som man sagtens kan bruge et par dage i. Auckland bliver kaldet City of Sails, fordi byen præges af de mange sejl fra alle sejlbådene i havnen.

Dagsture i Auckland

Wellington

Wellington

Wellington er New Zealands hovedstad og ligger på sydspidsen af Nordøen. Byen ligger flot ud til vandet og er omgivet af små grønne bjerge. Wellington er helt sikkert en af New Zealand flotteste byer.

Dagsture i Wellington

Christchurch

Christchurch

Christichurch er den største by på Sydøen og kaldes ofte Garden City. Byen er New Zealands tredje største og kunne lige så godt have ligget i England med sine flotte parker og velholdte haver.

Dagsture i Christchurch

Queenstown

Queenstown

Queenstown kalder sig selv for verdens adrenalinhovedstad og byen er virkelig et eldorado for ekstremsportstilhængere på jagt efter et adrenalinkick. Byen ligger smukt omkranset af høje sneklædte bjerge ved søen Lake Wakatipu.

Dagsture i Queenstown

Kaikoura whale watch