Aktiv ferie

southern_alps_1New Zealand er det perfekte land, hvis du ønsker en aktiv ferie. Folk fra hele verden tager til New Zealand for, at nyde de mange muligheder, der findes i dette land for at komme tæt på naturen. Du kan vælge mellem et hav af forskellige aktiviteter og der findes noget for enhver. Lige fra adrenalin pumpende aktiviteter som bungy jump, faldskærmsudspring, jetboat og rafting, til smukke vandreture, fiskeri på åbent hav, rideture og bådture, hvor du kan svømme med delfiner – og meget meget mere.

New Zealand er kendt som et aktionpræget land, hvor der hele tiden findes på nye spændende aktiviteter. Herunder kan du se nogle eksempler på forskellige ture, som Australienrejser kan hjælpe dig med at arrangere. Har du ønsker til nogle aktiviteter, som ikke er beskrevet her, så tag endelig kontakt til os. Vi kan næsten med garanti sørge for de aktiviteter, som du måtte ønske.

   

 

Fisketure

For sportsfiskere er New Zealand et sandt eldorado, både for dem som er til fiskeri på havet og til dem som forestrækker fiskeri ved søer. Fra Bay of Islands er der kun få timer med båd ud til steder hvor du kan fange hajer, tun og andre store fisk. Sportsfiskere træffes ved Lake Taupo, som muligvis er et af de bedste steder i verden for ørredfiskeri.

   

Fluefiskeri ved Taupo - 6 dage

Fantastiskt ørredfiskeri ved Lake Taupo vender dig på denne tur. Inkluderet i turen er transport til og fra lufthavnen eller dit hotel i Taupo, 5 nætter på Millennium Hotel & Resort Manuels i Taupo inkl. morgenmad, 4 heldagsture med fluefiskeri sammen med en lokal fiskeguide (2 personer per guide) ved Lake Taupo. Frokost, fiskeudstur og fiskekort er inklusiv alle dagene.

Prisen er på forespørgsel.

Turkod: AUSE01/TUOfishing pkg

 

Vandreture

I New Zealand findes der et stort udvalg af fantastiske vandreture på både Nordøen og Sydøen. Vandreturene deles ind i ”moderate”, ”active”, ”energetic” og ”challenging”, så du nemt kan finde en tur, som passer til din kondi.

   
milford_track

Milford Track - 5 dage

Kategori: Energetic.
Milford Track anses for at være en af verdens bedste vandreruter og går igennem Fiordland National Park fra Te Anau til Milford Sound. Turen er totalt på 55 kilometer. Grunden til at den kaldes for en af verdens bedste vandreruter er nemt at se, når du er der. Naturen er enestående og meget varierende. Turen tager 5 dage og inkluderer 4 overnatninger på komfortable lodges, ekspertguide og alle måltider. Turen afgår fra november til april.

Prisen er på forespørgsel.

tongariro_track

Tongariro Track - 5 dage

Kategori: Active.
Midt på Nordøen ligger tre aktive vulkaner, som danner rammen om denne fantastiske vandretur. Turen går igennem skove, åbent landskab og imponerende bjerge. Turen er inklusiv guide, alle måltider, overnatning i dobbeltværelse på Chateau Tongariro, informationsmøde og transfer til og fra dagens vandreture.

Prisen er på forespørgsel.

 

Cykelture

New Zealand er som skabt for cykling, med sine stille landeveje og smukke stier. Der findes et stort udvalg af forskellige cykelture, fra guidede gruppeture til ture på egen hånd. På mange af turene er der en følgebil, som sørger for at transportere din bagage på etaperne.

   
cyckling

Southern Jewel - 7 dage

Turen går fra Christchurch til Queenstown. Denne tur starter stille og roligt i det bølgende landskab i Canterbury Plains og småskovene i Mackenzie County. Turen fortsætter videre forbi flotte gletsjer søer, sneklædte bjerge, gennem Lindis bjergpasset og frem til Queenstown. En fantastisk flot cykeltur, hvor du oplever noget af New Zealand flotte natur på tætteste hold. Turen er inklusiv transport til og fra dit hotel eller lufthavn, sightseeing i Christchurch og Queenstown, 6 overnatninger med morgenmad, 1 middag, guide, følgebil og transport af bagage.

Prisen er på forespørgsel.

 

Ski

De fleste af New Zealands skisportssteder ligger på Sydøen, og enkelte er åbne året rundt. Der findes dog også et par skisportssteder på Nordøen. De skipakker som vi tilbyder er inklusiv transport og overnatning, men vi kan også ordne leje af ski, tøj, liftkort og instruktør.

   
sliing

Queenstown Ski Express - 6 dage

I denne skipakke bliver du mødt af en Ski Express guide og transporteret fra lufthavnen til dit hotel og retur igen. Pakken indeholder 5 overnatninger og en velkomstparty.

Prisen er på forespørgsel.