Vores kataloger

Her finder du en oversigt over vores kataloger. Du kan enten vælge at se katalogerne direkte på din computer ved at trykke på billedet af det katalog, som du ønsker at se nærmere på. Eller du kan vælge at bestille kataloget ved at trykke på linket "bestil katalog", så sender vi det til dig med posten så hurtigt som muligt.


australienrejser katalog 2015 300

Australien og New Zealand katalog

I kataloget har vi lagt vægt på, at vise et bredt udvalg af spændende rejseforslag og unikke oplevelser vi kan tilbyde i Australien og New Zealand.

Du kan downloade kataloget (PDF) ved at klikke her eller på billedet

Hvis du foretrækker at få kataloget tilsendt kan du bestille Australien og New Zealand kataloget


Bryllupsrejser

Bryllupsrejser katalog

Af alle de rejser man er på igennem sit liv, er bryllupsrejsen noget helt speciel. På sådan en rejse ønsker man at opleve noget smukt og spændende, bare jer to sammen. Vi har derfor lavet vores eget katalog, som kun fokuserer på bryllupsrejser til Australien, Fiji, Cook øerne, Tahiti og New Caledonia.

OBS: Dette katalog er pt. kun på norsk.

Du kan downloade kataloget (PDF) ved at klikke her eller på billedet


De eksklusive oplevelser

De eksklusive oplevelser

Drømmer du om paradisøer, luksus resorts og ferier bestående af kun det allerbedste, så kan vi hos Australienrejser helt sikkert opfylde dine ønsker.

Sammen med vores samarbejdspartnere i Australien, New Zealand og Stillehavet har vi udviklet dette katalog bestående udelukkende af luksusprodukter.

Klik her for at se hele kataloget


Luxury Lodges of Australia

Luxury Lodges of Australia

I dette katalog præsenterer vi de allerbedste resorts i Australien. Fællesnævneren for alle er uforglemmelige oplevelser, fantastisk beliggenhed og Australiens unikke barefoot luksus.

Klik her for at se hele kataloget


Alle de oplysninger du har opgivet behandles fortroligt og vil ikke blive givet videre til andre udenfor Australienrejser.

Du kan finde meget mere information om vores rejsemål og muligheder her på hjemmesiden. Brug gerne begge dele som udgangspunkt når du kontakter os for at planlægge din rejse.