Great Ocean Road – en af verdens smukkeste kystveje

Great Ocean Road er en af verdens smukkeste kystveje

Great Ocean Road er en af Australiens flotteste kystveje som strækker sig langs den barske sydkyst af Victoria. Undervejs passerer man surf-strande i verdensklasse (bl.a. Bells Beach), skjulte bugter og stejle klipper. Stenformationerne De 12 Apostle er den mest kendte attraktion på Great Ocean Road, men der findes utrolig meget mere at se og gøre undervejs.

Great Ocean Road snor sig langs kystlinjenDen 243 kilometer lange kørestrækning går gennem fiskelandsbyer, regnskov, gyldne badestrande og smukke nationalparker. Kigger man godt efter vil man se et varieret dyreliv, med både kænguruer og koalaer samt hvaler når det er sæson for det. Tag dig god tid til at stoppe i de hyggelige byer undervejs, spis lækker Sea Food og nyd rejsen.

Great Ocean Road kan være en del af en kør selv tur mellem Melbourne og Adelaide, men man kan også tage det på en rundtur fra Melbourne og tilbage igen. Vi anbefaler at inkludere den naturskønne The Grampians National Park, uanset om man kører mod Adelaide eller skal returnere til Melbourne..

Great Ocean Walk
Et alternativ til at køre strækningen, er at gå The Great Ocean Walk - en 104 kilometer lang vandrerute som følger kysten fra byen Apollo Bay og helt til De 12 Apostle. Vandreruten er tilrettelagt så man kan gå kortere eller længere strækninger af den, og passer derfor for næsten til alle – uanset hvor god form man er i. De korteste gåture er på mellem to til tre timer i længde, og de varierer i sværhedsgrad fra lette til krævende. Der findes et stort udvalg af overnatningssteder undervejs, fra hytter og campingpladser til meget luksuriøse resorts.

Vil du vide mere?

Send os en forespørgsel så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.


Se video fra Great Ocean Road:


Dagsture og flerdagsture

Herunder er et udvalg af vores udflugter til Great Ocean Road.

Kontakt os for mere information og et pristilbud »

Great Ocean Road, Coastal Drive and Scenic Flight

great ocean road sid 62Turen tager 9 timer og starter om morgenen fra Melbourne. Herfra går turen sydover til den smukke kyststrækning mellem Apollo Bay og Lorne.

Højdepunkterne på turen er mange såsom små hyggelige kystbyer, koalabjørnene ved Kennet River, det historiske fyrtårn Split Point Lighthouse og ikke mindst den fantastiske flyvetur hen over en del af Great Ocean Road, den flotte kyststrækning og The Twelve Apostle.

Frokost er inkluderet. Maks. 6 deltagere.

Prisklasse: priskategori 5

 

Great Ocean Road med Echidna Walkabout Nature Tours

TRUGANINAjanine150214p08prcroptextTur med guide - 3 dage

Oplev den dramatiske kyst på en all-inclusive 3 dages tur. Se Australiens vilde dyr sammen med en erfaren guide.

Turen inkluderer 2 x morgenmad, 3 x frokoster, 2 x aftensmad og 2 nætter på hyggelige boutique Bed & Breakfast hoteller. Gruppen er lille, maksimalt 8 personer.