Tæt på dyrelivet

Girl with kangaroosEn rejse til Australien er en speciel oplevelse, næsten uanset hvad du vælger at gøre, eller hvilket område du vælger at besøge. Men hvorfor ikke sætte bare lidt ekstra tid af, og få nogle ekstraordinære oplevelser og komme tæt på nogle af de unikke dyr, der findes i Australien? Fra kænguruer til Koalaer, papegøjer til koral fisk, hvalhajer til krokodiller - i Australien komme du helt tæt på dyr, der ikke findes nogen andre steder i verden.

Tæt på de fleste større byer, er der zoologiske haver og dyreparker med et bredt udvalg af landets unikke dyrearter, og her kan du også se de dyrearter, der sjældent ses i naturen - enten fordi de er aktive om natten, eller fordi de er truede. Derfor kan vi trygt anbefale, at du afsætte en dag til at besøge en af disse dyreparker.

Men der er nu noget helt specielt at opleve dyrelivet i deres naturlige miljø og omgivelser. På disse sider har vi samlet nogle rejseforslag, udflugter og resorts, hvor du kan opleve dyrelivet i Australien på tæt hold. Vi må dog, for god ordens skyld, gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere at du kommer helt tæt på alle dyrearterne, da det jo er vilde dyr vi har med at gøre...

dolphin 1
Klik på billedet for info & billeder.

Udflugter, dags- og flerdagsture

Du behøver ikke nødvendigvis køre langt væk fra de store byer, før du er ude i mere eller mindre uberørt natur. Her kan du læse om nogle dagsudflugter og længere ture, som vi anbefaler for at komme tæt på Australiens dyreliv.

Læs mere...

oreillys rainforest retreat 1
Klik på billedet for info & billeder.

Resorter

Flere af vores resorts ligger ud på små koralrev øer, i nationalparker eller i områder med et overflod af dyreliv. Her er nogle gode resorts, som vi anbefaler for at komme tæt på dyrelivet.

Pris per person: fra kr. 950

Læs mere...

cape tribulation 2
Klik på billedet for info & billeder.

Rejseforslag

Vi har samlet en række særlige rejse forslag, som forhåbentlig kan hjælpe dig lidt til at blive inspireret, når du skal planlægge din næste rejse down under. Disse forslag giver dig den største chance for at komme tæt på dyrelivet.

Læs mer...