Kangaroo Island - Australiens svar på Galápagos

20254 364Kænguru på toppen af en klippe i Stokes Bay, Kangaroo Island. © SATC

Det er en generel opfattelse blandt de rejsende, at deres besøg på Kangaroo Island har været den største oplevelse på deres rejse til Australien.

kangaroo island seal southern ocean lodgeI Seal Bay kan du gå rundt blandt søløverVi er – når alt kommer til alt – ikke overraskede. Kangaroo Island anses for at være det bedste sted at opleve dyrelivet i Australien. Det er et sted med en blændende natur som fx Remarkable Rocks. Det er et sted, hvor du kommer helt tæt på det ikoniske australske landskab og de venlige lokale indbyggere.

Dyrelivet i naturen
Nogle kalder Kangaroo Island for en zoologisk have uden hegn. Øen er nemlig hjemsted for kænguruer, koalaer, wallabies, pingviner, myrepindsvin og et rigt fugleliv. Seal Bay er det eneste sted i Australien, hvor du kan gå rundt på stranden blandt en hel koloni af truede australske søløver.

På Kangaroo Island oplever du den australske natur, når den er allerbedst.

kangaroo island 2Snug CoveKultur og historie
Når nu der er så rigt et dyreliv og så smuk en natur på Kangaroo Island, ville det være forståeligt, hvis du tænkte, at der ikke bor nogen mennesker på øen. Selv om der kun bor 4500 personer på øen, er det en ø med fascinerende fortællinger om menneskerne. Lige fra de tidlige og vilde historier om flugtfanger og sælfangere, til da øen med stolthed blev hjemsted for de første frie australiere. Øen har en historie, som man ikke finder andre steder i Australien.

I dag er Kangaroo Island hjemsted for landmænd, vinbønder, kunstnere, kokke og mange andre gæstfrie mennesker. De er stolte af det, de har, og viser det med glæde frem til andre.

kangaroo island remarkable rocks 1Remarkable Rocks er et fascinerende syn. © SATCBlændende landskab
Barske klipper langs kysten, beskyttede bugter placeret bag høje kystvendte klipper, store og naturlige beplantninger og bølgende bakker med landbrugsområder, er blot nogle af de landskaber, som øen tilbyder. Remarkable Rocks og Admirals Arch er helt sikkert to af Australiens mest fascinerende kystnære varetegn.

På Kangaroo Island er der om nogle steder øde sandstrande – hvis vi ser bort fra de kænguruer og søløver, der af og til kommer på besøg.

En stor ø
Kangaroo Island er 155 kilometer (96 mil) på tværs og er bogstaveligt talt pakket med steder at se og ting at gøre. Derfor bliver du nødt til at give dig selv tid til at opleve øens mange vidundere.

Kangaroo Island er en oplevelse, du aldrig vil glemme.


Seværdigheder og oplevelser

  • Seal Bay Conservation Park
  • Kangaroo Island Marine Experiences
  • Firehjulede motorcykler
  • Kangaroo Island Spirits
  • Sandboarding i Little Sahara
  • Svøm med delfiner
  • Remarkable Rocks
  • Smag på ligurisk bihonning og andre friske, lokale specialiteter
  • Admirals Arch

Hotel og overnatning

Priserne på hotellerne varierer alt efter sæson og standard.

Kontakt os for yderligere information og pristilbud »

Kangaroo Island Seafront Resort

seafrontsunsetEt lille hotel med en stor have beliggende centralt i den lille by Penneshaw, som ligger på den nordlige del af Kangaroo Island - øen, der af mange betegnes som en stor, naturlig zoologisk have. Hotellet ligger i gåafstand til havneterminalen, Hog Bay og Penneshaw Beach.

Hotellet har 27 hyggeligt indrettede værelser med mange faciliteter, aircondition, restaurant, swimmingpool, minigolf, tennisbane og BBQ område. Hotellet er røgfrit.  

Prisklasse: priskategori 2

 

Southern Ocean Lodge

southernoceanlodge exteriorSouthern Ocean Lodge er et 5-stjernet boutique lodge ved Hanson Bay på Kangaroo Island i South Australia. 

Lodgen er designet med den unikke natur i tankerne og svæver næsten på toppen af en klippe i et dramatisk landskab langs kysten.

Prisklasse: priskategori 5