Lady Elliot Island Eco Resort

Helt i den sydlige del af Great Barrier Reef ligger Lady Elliot Island, og her bør man tage hen, hvis man er ude efter en helt speciel oplevelse. Mange mener, at dette er den bedst bevarede del af revet og muligvis det sted med den rigeste forekomst af fisk, koraller m.m.

s31 lady e 3

s31 lady e 1For at komme til Lady Elliot Island må man flyve dertil – fra Brisbane, Gold Coast, Bundaberg eller Hervey Bay. Sidstnævnte ligger nærmest, og herfra tager det ca. 50 minutter med et mindre fly. Flyveturen er en fantastisk oplevelse i sig selv, fordi man flyver hen over koralrevet og de mange små øer. Landingsbanen går fra den ene ende af øen til den anden, så Lady Elliot Island er med andre ord ikke nogen stor ø. Det, at øen er så lille, er med til at gøre oplevelsen endnu mere speciel. Prisen for at flyve tur/retur fra Hervey Bay starter på kr. 1.590 for en voksen.

Lady Elliot Island Eco Resort er et 3-stjernet hotel. Hotellet tilbyder forskellige værelsestyper lige fra permanente telte uden bad til lejligheder med to soverum, aircondition og plads til 4 personer. Vi anbefaler som regel, at man vælger en komfortabel overnatning, men for mange er det at overnatte i et telt med til at gøre opholdet på øen endnu mere specielt.

s31 lady e 2Uanset hvad I vælger, tager man ikke til Lady Elliot Island for at tilbringe tid på værelset. Her er det udendørsaktiviteterne, som er i højsædet. Hele øen er omringet af koralrev, og man kan gå lige fra hotellet ud til stranden for at bade, snorkle eller dykke. Livet under vandet er en fantastisk oplevelse. Stedet er virkelig en oplevelse for dem, der holder af at opholde sig i og under vandet – og selv de, der ikke er så fortrolige med snorkel og dykkermaske, har svært ved at løsrive sig fra at betragte livet under vandet.

Prisklasse: priskategori 4

 

Kontakt os for yderligere information og pristilbud »