Lizard Island Resort

lzr46

Dette er det bedste Australien har at byde på! Nyd freden og roen på en af de 24 uberørte strande og oplev et overflod af liv i det azurblå vand, eller bare slap af i solen ved swimmingpoolen. Mange hævder, at Lizard Island er den smukkeste ø i Great Barrier Reef, og det siger ikke så lidt.

lizardisland pool atsDette luksus ressort er placeret på en ellers øde ø og har kun plads til 80 gæster. Børn skal være over 13 år. Her kan du forvente en fantastisk oplevelse, med fremragende service og måltider tilberedt af nogle af de bedste kokke i Australien. Resortet er smukt, omgivet af svajende palmer og med udsigt over havet. Fra Cairns tager det ca. en time med fly til øen.

Øen er fuld af smukke papegøjer og undulater, har 24 pudder-hvide strande og det mest turkise vand man kan drømme om. Et af de mest overvældende oplevelser for de fleste mennesker er at svømme med de store skildpadder. Barrier Reef er en gådefuld og meget spændende verden, hvor du kan snorkle i timevis, se krabber, svampe, muslinger, søstjerner, og alle de farverige og fascinerende fisk.

Lizard Island Resort har en omgfattende aktivitetsudbud, og instruktrører klar hvis du har brug for hjælp. De fleste aktiviteter er naturligvis knyttet til havet, såsom snorkling, dykning, sportsfiskeri, vand cykler og bådture. Men du kan også deltage i guidede ture, spille tennis, svømme et par omgange i poolen eller tage en tur i Spa. Og i aften kan du se solnedgangen i det fjerne, mens du venter på endnu en lækker middag.

Prisklasse: priskategori 5

 

Kontakt os for yderligere information og pristilbud »


Klik for at se større billeder: