Resorter tæt på dyrelivet

s74 wilpenaAustralien er kendt for sin spektakulære natur og et unikt dyreliv, og skal man komme helt tæt på dette må du ud af storbyerne til de mere eller mindre uberørte dele af landet.

Mange af landets smukke nationalparker byder på fantastisk natur og vildmark, hvor du kommer tættere på det unikke dyreliv end noget andet sted i landet. Det er for eksempel i det indre af Tasmanien, isolerede øer eller de spektakulære områder syd og midt i landet.

Her har vi samlet et udvalg af resorts som vi anbefaler for at komme tæt på Australiens dyreliv – alle med god standard i flotte omgivelser. Mange af disse resorts ligger i nationalparker med begræsninger af både trafik og antallet af besøgende. Det nemmeste er at du vælger hvilket område du ønsker at bo i og hvilken standard du foretrækker, så finder vi nogle gode alternativer til deg. Uanset hvad du vælger kan vi nærmest garantere en fantastisk oplevelse.

Hos Australienrejser har vi aftaler med resorts over hele Australien og kan tilbyde dig alt fra en enkel standard til den ypperste luksus. Enkelte nationalparker tilbyder også campering for autocampere . Det er en god ide at bestille plads på resortene i god tid før du skal rejse. I højsæsonerne kan det være næsten umuligt at finde ledige værelser på de bedste og mest populære resorts.

Priserne på resorts varierer alt efter sæson og standard.

Tangalooma Wild Dolphin Resort

tangalooma sid 28 delfinbildIkke langt fra Brisbane ligger dette specielle resort, midt i en nationalpark, på Moreton Island. Som navnet også antyder, har du her en unik chance for at komme helt tæt på vilde delfiner, som hver dag kommer ind til stranden for at blive fodret.

Prisklasse:priskategori 3

Cradle Mountain Lodge

s84 cradleKom tæt på de høje, takkede bjerge og dybe skove i Tasmaniens højland. På Cradle Mountain Lodge kan I om dagen opleve naturens underværker, mens I om aftenen kan sidde ned i en god stol foran pejsen.

Prisklasse: priskategori 3

Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa

wolgan s 01Et af Australiens fineste resorts med en perfekt beliggenhed i de spektakulære Blue Mountains. Bjergkæden ligger lidt over en times kørsel fra Sydney.

Dette er en af de mest berømte og mest besøgte nationalparker i staten New South Wales. Landskabet er fantastisk, og udsigten over parken fra adskillige synspunkter må bare opleves.

Prisklasse: priskategori 5

Rawnsley Park Station - Eco Villas

s74 rawnsleySe skyerne blive knaldrøde mens solen går ned over Wilpena Pound. Bliv inspireret af et landskab, som har fængslet forfattere og malere i generationer. Oplev det unikke australske dyreliv i sine naturlige omgivelser. Eller udforsk et område rigt på aboriginernes kultur.

Prisklasse:priskategori 3

Wilpena Pound Resort

s74 wilpenaUdforsk Flinders Ranges og Wilpena Pound, og se flotte fugle og kænguruer i deres rette element. Tag på en guidet tur og oplev gammel aboriginsk kunst, tag på vandretur i området. Eller hvorfor ikke se landskabet fra luften?

Hotellet har 60 værelser, aircondition, swimmingpool, restaurant, bar, BBQ område og cykeludlejning. Hotellet er røgfrit. Wilpena Pound ligger ca. 453 km nord for Adelaide (ca. 6 timer i bil).

Prisklasse: priskategori 3

 

Southern Ocean Lodge

southernoceanlodge exteriorSouthern Ocean Lodge er et 5-stjernet boutique lodge ved Hanson Bay på Kangaroo Island i South Australia. 

Lodgen er designet med den unikke natur i tankerne og svæver næsten på toppen af en klippe i et dramatisk landskab langs kysten.

Prisklasse: priskategori 5

Capella Lodge, Lord Howe Island

capellalodge poolCapella Lodge ligger på den afsidesliggende sydlige del af Lord Howe Island i New South Wales og er at finde på UNESCO’s verdensarvliste.

Med sin spektakulære og smukke udsigt over havet, lagunen og fjeldet er Capella Lodge meget populær blandt gæster, som ønsker et elegant og sofistikeret ressort.

Prisklasse:priskategori 5