Autocamper fra Brisbane til Cairns

21 dage

Lej en autocamper fra Brisbane til Cairns.

Oplev den ultimative frihed og fleksibiliteten ved at rejse i en autocamper fra Brisbane til Cairns. Undervejs kommer I forbi følgende højdepunkter: feriebyen Noosa, verdens største sandø Fraser Island, smukke Whitsunday Islands, regnskoven og Great Barrier Reef.

Vi har inkluderet 14 dage med autocamper samt 2 nætter i Brisbane før køreturen og 3 nætter i Cairns efter køreturen.  


Højdepunkter:

 • Australia Zoo
 • Badebyer på Sunshine Coast
 • Whitsunday Islands
 • Great Barrier Reef
 • Daintree og Cape Tribulation
 • Port Douglas og Four Mile Beach
 • Trinity Beach og Palm Cove

Rejsen starter i København.

Rejsen starter med to dage i Brisbane, så der er lidt tid til at opleve byen før I starter køreturen mod Cairns. Brisbane har et godt udvalg af restauranter, butikker og andre attraktioner som gør at det er fint at tilbringe lidt tid i byen.

Det er fint at tilbringe et par dage i Brisbane.Det er fint at tilbringe et par dage i Brisbane. Foto: Tourism Queensland

Autocamperen bliver Jeres hjem i to uger. Inkluderet i lejen er naturligvis fuld forsikring og alt det nødvendige udstyr, bl.a. køkkenudstyr, sengetøj, forskellige praktiske genstande samt GPS. Faktisk er det bare at sætte sig bag rettet og nyde alle oplevelserne undervejs.

Undervejs anbefaler vi Jer at stoppe i kystbyerne langs Sunshine Coast som kun ligger nogle timers kørsel fra Brisbane. Tag også turen forbi Australia Zoo, den flotte dyrepark som blev startet af den nu afdøde Steve Irwin. Efter Sunshine Coast er der ikke langt til Fraser Island som er verdens største sandø. I kan ikke tage autocamperen med ud på Fraser Island, men der findes både dags- og flerdags ture som I kan tage på. Spørg os gerne om råd vedrørende ture til Fraser Island.

Tag med på en guidet tur på sandøen Fraser Island. Foto: Tourism and Events QueenslandTag med på en guidet tur på sandøen Fraser Island. Foto: Tourism and Events Queensland

På Jeres videre rejse mod Airlie Beach, kommer I bl.a. forbi byerne Bundaberg, Gladstone, Rockhampton og Mackay. Airlie Beach er udgangspunktet for ture til de 74 øer i Whitsunday Islands. Vi anbefaler at tilbringe nogle dage i Airlie Beach så der er tid til en eller flere dagsture ud blandt øerne. Fra Airlie Beach kører I videre til Townsville. En kort færgesejlads fra Townsville ligger Magnetic Island som er en afslappende og idyllisk ferieø.

Mellem Townsville og Cairns kører I forbi Mission Beach som er et fint sted at tilbringe natten. Hvis I er til rafting er den nærliggende Tully River et perfekt udgangspunkt for dette, og hvis I virkelig vil udfordre sig selv er der også muligt at hoppe i faldskærm og lande på stranden. For dem som foretrækker at holde en hvilepuls, er det naturligvis også muligt bare slappe af på de fantastiske strande.

Cape Tribulation - der hvor regnskoven og revet mødes.Cape Tribulation - der hvor regnskoven og revet mødes. Foto: Tourism and Events Queensland

Hvis tiden tillader det, anbefaler vi Jer at fortsætte en times kørsel nord for Cairns. Her finder I den hyggelige ferieby Port Douglas hvorfra der ikke er langt til regnskoven i Daintree og Cape Tribulation. Vi anbefaler også et stop i Trinity Beach og Palm Cove inden køreturen afsluttes i Cairns.

Efter at have afleveret autocamperen i Cairns, har I tre nætter på hotel inden hjemrejsen til Danmark. Brug f.eks. de sidste dage på at tage en tur til Great Barrier Reef, toget til Kuranda eller på at slappe af ved byens populære saltvandslagune.


Reisefakta

Pris per person når fire rejser sammen: fra 19.300
Pris per person når to rejser sammen: fra 24.400

Prisen inkluderer:

 • Fly København-Australien t/r på økonomi klasse
 • 2 nætter i Brisbane
 • 14 dage med autocamper fra Brisbane til Cairns inkl. udstyr og forsikringer
 • 3 nætter i Cairns
 • Visum til Australien

Rejsen kan forlænges.

Kontakt os for mere information og bestilling »

Turkode: 50130


Australienrejser anbefaler:

Dagstur til Great Barrier Reef

Great Barrier Reef heldagstur

En dagstur til Great Barrier Reef er et must når du besøger Cairns området. På turen er der mulighed for både at snorkle og dykke.

Kontakt os for priser og reservation »

 


Australienrejser anbefaler:

Forlæng rejsen med nogle dage på Fraser Island.

Fraser Island

Forlæng turen og tag et par dage på Fraser Island. Verdens største sandø har en helt unik flora og fauna, smukke indsøer, vandrende sandbanker, krystalklart vand og mange spændende oplevelser.

Kontakt os for priser og reservation »

 


Se mere hvad Queensland har at byde på: