Drømmerejse til Great Barrier Reef

19 dage

Drømmerejse til Great Barrier Reef

Denne ultimative rejse giver dig det bedste, Great Barrier Reef har at byde på. Farverige koralrev, et varieret undervandsliv, kridthvide sandstrande, tropiske regnskove og spektakulære oplevelser.

Rejsen inkluderer besøg i Brisbane, Whitsunday Islands, Mission Beach og Port Douglas, før turen afsluttes med nogle dage i Sydney.


Højdepunkter:

 • Hamilton Island
 • Whitehaven Beach
 • Reefsleep på Hardy Reef
 • Mission Beach og Dunk Island
 • Daintree Rainforest
 • Agincourt Ribbon Reef
 • Hyggelige Port Douglas og Four Mile Beach
 • Sydney

 

Flyrejsen går med det prisbelønnede flyselskab Emirates.Rejsen starter i København og flyrejsen går via Dubai med det prisbelønnede flyselskab Emirates.

 

Brisbane

Første stop er Brisbane, her har I 2 overnatninger og en hel dag til egen disposition. Brisbane er den største by i delstaten Queensland, og et fint sted at starte rejsen med et godt udvalg af restauranter, butikker og attraktioner. Alternativt findes det en strand midt i byen hvis man vil hvile ud etter rejsen.

 Drømmerejsen starter med en afslappende dag i Brisbane.Drømmerejsen starter med en afslappende dag i Brisbane. Foto: Tourism Queensland 

Whitsunday Islands

Fra Brisbane flyver I til Hamilton Island, som er en af de 74 øer der udgør Whitsunday Islands. Hamilton Island er den ø som har størst udvalg af overnatningssteder og aktiviteter. Her er der ingen biltrafik, all transport er til fods eller i små golfbiler. I bor lige ved Catseye Beach, som er øens mest populære strand.

 Besøg en af verdens fineste strande, Whitehaven Beach.Besøg en af verdens fineste strande, Whitehaven Beach. Foto: Tourism Queensland  

Inkluderet er en eftermiddagstur rundt blandt Whitsundays-øerne hvor højdepunktet er et besøg på en af de flotteste strande i verden, Whitehaven Beach. Kameraet bliver med garanti varmt, så husk et ekstra memory card. Sandet er kridhvidt, og knirker når du går i det. Whitsundays er ideelt til ren afslapning på stranden eller en svømmetur i det turkisblå vand.

 Du har to dage til at udforske livet under havoverfladen på Hardy Reef.Du har to dage til at udforske livet under havoverfladen på Hardy Reef. 

Dagen efter går turen til den ydre del af Great Barrier Reef. Om bord på en hurtig katamaran sætter I kursen mod Hardy Reef. Her lægger båden til ved en fastankret platform, og I har mulighed for at snorkle, dykke (ikke inkluderet), tage en helikoptertur over revet (ikke inkluderet), sejle med en glass bottom boat eller høre eksperterne dele ud af deres viden om revet og livet under overfladen.

 Nyd solnedgangen på revet. En eksklusiv oplevelse! Nyd solnedgangen på revet. En eksklusiv oplevelse! Foto: Russ Benning 

Om eftermiddagen returnerer katamaranen til Whitsundays, og det er kun jer og nogle få andre gæster som bliver tilbage på platformen ude på revet. Se livet under vandoverfladen forandre sig ved solnedgang. Natten tilbringer I under stjernehimmelen i en swag, som er en slags tyk sovepose. En magisk oplevelse!

Næste dag har I endnu en dag til at udforske revet, før I returnerer til Hamilton Island hvor I skal tilbringe sidste nat. En morgenmad, to frokost og en aftensmad er inkluderet i opholdet på Hardy Reef.

 

Mission Beach

Fra Hamilton Island flyver I videre til Cairns. Ved ankomst bliver I kørt til Mission Beach, som ligger to timer syd for Cairns. Mission Beach har en af de korteste veje ud til Great Barrier Reef. Vi har inkluderet en dagstur til Dunk Island, hvor der i løbet af dagen bliver mulighed for at snorkle tre forskellige steder på revet uden for Dunk. Er du glad for fart og spænding, kan du hoppe i faldskærm over Mission Beach og lande på stranden (ikke inkluderet). En spektakulær måde at se revet på!

Se det store udvalg af oplevelser på Mission Beach i denne filmen:

Castaways Resort & Spa Mission Beach - "Paradise Awaits You" from Crux Productions on Vimeo.

 

Port Douglas

Fra Mission Beach bliver I kørt til den hyggelige ferieby Port Douglas, som ligger ca. en times kørsel nord for Cairns. Her tilbringer I fire nætter og har god tid til at udforske byens strand, Four Mile Beach, og de mange gode restauranter.

 Rejsen inkluderer et par dage i den hyggelige ferieby Port Douglas. Rejsen inkluderer et par dage i den hyggelige ferieby Port Douglas. Foto: Darren Jew 

Port Douglas ligger i det tropiske nord, ved Daintree Rainforest som er verdens ældste regnskov. Vi har inkluderet en dagstur som tager jer med ind i regnskoven hvor I får indsigt i den aboriginske kultur, hvilken slags dyr og planter de lever af og hvordan de går på jagt. En yderst populær og interessant dag.

 En spænende og kulturel dagstur til Daintree Rainforest.En spænende og kulturel dagstur til Daintree Rainforest. Foto James Fisher/Tourism Australia 

Næste dag går turen ud til Agincourt Ribbon Reef. Dette er sidste chance på turen til at udforske det fantastiske liv under vandet på Great Barrier Reef. I løbet af dagen vil I besøge tre forskellige steder på revet, og mellem samlingerne i vandet bliver der serveret frokost og opleve koralrevet på tæt hold.

 Dagsturen fra Port Douglas ud til Agincourt Reef er sidste chance for at snorkle på Great Barrier Reef.Dagsturen fra Port Douglas ud til Agincourt Reef er sidste chance for at snorkle på Great Barrier Reef.

 

Sydney

Fra Port Douglas bliver I kørt tilbage til lufthavnen i Cairns, før I går om bord på et fly som tager jer til Sydney. Et besøg i Australien er ikke fuldendt uden et besøg i denne verdenskendte storby, som ligger så smukt placeret ved Sydney Harbour.

 Tilbring de sidste dage i Sydney inden turen går hjem. Tilbring de sidste dage i Sydney inden turen går hjem. Foto: Brian Raisbeck 

I løbet af dagene her har I tid til at besøge de kendte attraktioner i byen, som f.eks. Sydney Opera House og Bondi Beach. Sydney er sidste stop på rejsen, inden I flyver til Danmark via Dubai.

 


 

Rejsefakta

Standard: priskategori 4

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 31.800

Prisen inkluderer:

 • Flyrejsen København-Australia t/r i økonomiklasse med Emirates
 • Indenrigsfly Brisbane-Hamilton Island-Cairns-Sydney
 • Flyskatter og afgifter
 • 2 overnatninger i Brisbane
 • 3 overnatninger på Hamilton Island
 • Halvdagscruise blandt øerne i Whitsundays inkluderet Whitehaven Beach
 • 2 dage/1 nat Reefsleep i swag på Hardy Reef inkl. snorkling
 • Privat transfer mellem Cairns-Mission Beach-Port Douglas-Cairns
 • 3 overnatninger på Mission Beach
 • Dagstur til Dunk Island inkl. snorkling
 • 4 overnatninger i Port Douglas
 • Dagstur til Daintree Rainforest
 • Dagstur til Agincourt Ribbon Reef inkl. snorkling
 • 3 overnatninger i Sydney
 • Visum til Australien

Rejsen kan udvides eller justeres efter jeres ønsker.  

Kontakt os for mere information og bestilling »

Turkode: 55715