Explore Whitsundays

Klimaet i Whitsunday Islands er tropisk og med behagelige temperaturer hele året rundt. Her finder du krystalklart vand, lange hvide sandstrande, fantastiske koralrev og et imponerende dyre og planteliv. En af de bedste måder at opleve alt dette på, er ombord på en sejlbåds cruise.

Seil med Solway Lass i Whitsundays

Explore Whitsundays har arrangeret ture siden 1985 og de har hvert år over 20.000 gæster med ud på vandet. De har mange forskellige bådtyper og ture, så der er noget for enhver smag. Både for dem som ønsker fart og spænding og for dem som ønsker en rolig og afslappende tur. De tilbyder også fleredagsture på op til seks dage, hvor man overnatter ombord på båden og alt mad og drikke er inkluderet i prisen. Du kan deltage lige så aktivt på turen som du ønsker, du kan blot ligge på dækket og nyde livet, eller du kan hjælpe til med hejsning af sejl osv. Op til dig.

Solway Lass er et 127 fods traditionelt Tall Ship, bygget i Holland tilbage i 1902. Det har sejlet på mange farvande, her i blandt i Europa, Fiji og Sydney, før det i 1990 blev restaureret og tilpasset Whitsunds området. Solway Lass har 11 kahytter og du kan vælge mellem cruises på 3 eller 6 dages varighed.

Prisklasse: priskategori 4

Kontakt os for mere information og priser »


Klik for et større billede:


Klik for at se (YouTube) video fra Solway Lass: