Cruise Whitsundays

På dit besøg i Airlie Beach er en dagstur ud til de smukke Whitsundays øer et must. Vi anbefaler dig, at tage en tur ud til den ydre del af revet.

Cruise til Whitehaven Beach.

Cruise Whitsundays er et selskab som arrangerer dagsture til bl.a. dette område, og med et hyggeligt præg på turen. Det vil uden tvivl blive et højdepunkt på din rejse. Selskabet har flere både som sejler til forskellige steder i ø havet.

Det ydre rev ligger et godt stykke ud fra fastlandet. Men med båden Seaflight, en 37 meter lang katamaran, er man derude i løbet af et par timer. Turens mål er Knuckle Reef, som er kendt som et af de allerbedste steder til snorkling og dykning på hele Great Barrier Reef. Her kan du hoppe i vandet blandt ikke mindre end 150 forskellige koraller og mindre end 200 forskellige fiske arter.

Ude på revet har Cruise Whitsundays en fast platform (ponton) hvor de ligger til. Herfra kan du dykke og snorkle blandt de mangefarvede fisk og koraller. I tilbringer 3 timer herude, og du kan også prøve fornøjelsen af en glasbunds båd eller endda en helikopter tur over revet.

Hvis du ønsker en lidt mere afslappende og rolig oplevelse af Whitsundays, kan du i stedet prøve sejlbåden Camina. Camina sejler rundt blandt alle de smukke øer tættere på fastlandet. Og ikke mindst, sejler båden forbi Whitehaven Beach, som af mange kaldes verdens smukkeste strand.

Prisklasse: priskategori 1

Kontakt os for mere information og priser »


Klikk for et større bilde:


Klikk for å se video fra Cruise Whitsundays: