Ocean Spirit Cruises

Ocean Spirit Cruises har arrangeret ture til Great Barrier Reef i mere end 20 år. Med sin lange erfaring og sin brede vifte af forskellige dagsture er dette noget vi anbefaler alle, som besøger Cairns området.

silverswift sid 38

Selskabet har katamaran sejlbåde, som sejler ud til forskellige steder på revet. Du starter om morgenen og er tilbage hen på eftermiddagen. Bådene er af høj standard, og du kan vælge om du vil sidde inde i skyggen eller nyde solen på dækket på vej til og fra revet.

Den 32 meter Ocean Spirit kan tage op til 150 passagerer og sejler ud til en fantastisk sandø kendt som Michaelmas Cay. I de fire timer du tilbringer på revet kan du snorkle, ligge på stranden, solbade på dækket af båden, deltage i en guidet tur rundt på øen eller prøve at dykke.

Hvis du aldrig har prøvet at dykke før og gerne vil prøve dette, anbefaler vi dagsturen til Upolu Reef og Oyster Reef. Snorklingen ved Michaelmas Cay en helt fantastisk oplevelse og du får set et utal af forskellige fisk og koraller. Havskildpadder og ufarlige revhajer er heller ikke et uvant syn ved disse dele af revet. Dagsturene ud til revet inkluderer formiddag og eftermiddags te samt frokost. Leje af snorkeludstyr er også inkluderet i prisen.

Prisklasse: priskategori 2

Kontakt os for mere information og pristilbud »


Klik for at se større billeder:


Klikk for å se video av Ocean Spirit: