Øvrige Northern Territory

11707484large

Northern Territory strækker sig fra de tropiske skove i Nord til de røde ørkensletter i Australiens midte. Denne uberørte vildmark byder på en lang række naturskabte underværker, og det er også her, at du har chancen for at komme tættere på aboriginerne og deres kultur.

Man oplever her også Australiens outback med dens spændende dyreliv, som det er muligt at komme helt tæt på. Søger du eventyr og helt unikke naturoplevelser er Northern Territory stedet for dig.

Udvalget af hoteller er stort i Northern Territory og hos Australienrejser har vi aftaler med hoteller over hele Northern Territory og kan tilbyde dig alt fra en enkel standard til den ypperste luksus. Fortæl os hvad du ønsker og så finder vi nogle gode alternativer til dig.

Priserne på hotellerne varierer alt efter sæson og standard.

Kontakt os for yderligere information og pristilbud »

Aurora Kakadu

Aurora KakaduKakadu er Australiens største nationalpark og byder på fantastisk dyreliv og velbevarede aboriginske klippemalerier. Aurora ligger i hjertet af nationalparken, ca. 210 km. fra Darwin.

Prisklasse: priskategori 1

Knotts Crossing Resort

Knotts Crossing ResortKatherine er en lille by på grænsen mellem det tropiske nord og ørkensletterne i syd. Kathrine Gorge ligger i et smukt område med dybe kløfter og vandfald. Knotts Crossing Resort ligger centralt lige ved Kathrine River.

Prisklasse: priskategori 1

Gagudju Crocodile Hotel

Gagudju Crocodile HotelHotellet har en central placering ift. de fleste af Kakadu’s attraktioner, og er derfor et godt udgangspunkt for at udforske nationalparken. Hotellet er udformet som en krokodille, grundet krokodillens store betydning for den aboriginske stamme Gagudju.

Prisklasse: priskategori 1

Kings Canyon Resort

Kings Canyon ResortKings Canyon er et fascinerende og storslået klippeområde cirka en time væk fra det mere kendte Uluru/Ayers Rock. Kings Canyon Resort ligger 7 kilometer fra nationalparken Watarrka, og er smukt designet, så det passer ind i omgivelserne.

Prisklasse: priskategori 2

Kings Canyon Wilderness Lodge

Kings Canyon Wilderness LodgeEt flot designer hotel lige ved Kings Creek Station og ved grænsen ind til Watarrka nationalpark. Man bor tæt på naturen i et stationær telt, med trægulv, rigtige senge, eget bad og terrasse. Standarden er rigtig god. Alle måltider er inkluderet i prisen.

Prisklasse: priskategori 4