Darwin

darwinI den nordligste del af Australien ligger Darwin, hovedstaden i Northen Territory. Australien er et kulturalt meget mangfoldigt land, sammensat af alle verdens nationaliteter. Så det siger derfor meget om Darwin, når den beskrives som det mest mangfoldige område i Australien.

Er man i Darwin er der visse oplevelser man simpelthen ikke må snyde sig selv for, her i blandt nationalparkerne Kakadu og Litchfield, Kathrine Gorge og det lidt fjernere beliggende Arnhemland, som er et spændende traditionelt og aboriginsk område, som også vækker begejstring hos lystfiskere. Darwin ligge blot 4 timers flyvning fra Singapore, som er et godt stopover by på vejen ud eller hjem.

Hotel og overnatning

Udvalget af hoteller er stort i Darwin og det nemmeste er at du vælger hvilket område du ønsker at bo i og hvilken standard du foretrækker. Darwin er ikke en stor by, og du kan godt vælge et hotel lidt uden for byens centrum. Hos Australienrejser har vi aftaler med hoteller over hele Darwin og kan tilbyde dig alt fra en enkel standard til den ypperste luksus. Fortæl os hvad du ønsker og så finder vi nogle gode alternativer til dig.

Priserne på hotellerne varierer alt efter sæson og standard.

Kontakt os for yderligere information og pristilbud »

Skycity Darwin

skycity-darwinSkycity Darwin er Darwins eneste hotel ved havet og ligger på Mindil Beach, som ligger i kort gåafstand til centrum af Darwin.

Hotellet er omringet af en stor tropisk have og har mange faciliteter, inklusiv en 9-hullers golfbane.

Hotellet har 120 smagfuldt indrettede værelser i forskellig størrelse, aircondition, restauranter, bar, swimmingpool, sauna, cykeludlejning og tennisbaner.

Prisklasse:priskategori 2

Mantra on the Esplanade Darwin

imagegallery1-2Lejlighedshotel, som har den måske bedste beliggenhed i Darwin med panoramaudsigt over Darwin Harbour og Arafura Seas. Hotellet ligger på en esplanade og i gåafstand til centrum af Darwin, shopping og Darwin Entertainment Centre.

Hotellet har 204 pænt møblerede værelser og lejligheder, aircondition, restaurant, bar og swimmingpool. Hotellet er røgfrit.

Prisklasse: priskategori 3

 

Darwin Central Hotel

s50 centralDette førsteklasses hotel ligger i centrum af Darwin og er kendt for sin afslappende og stilfulde atmosfære, men samtidig med en lille følelse af at være i vildmarken. Hotellet ligger i gåafstand til shopping, restauranter, teatre og natklubber.

Hotellet har 132 moderne værelser med mange faciliteter, aircondition, swimmingpool, restaurant og café. Hotellet er røgfrit.

Prisklasse: priskategori 3

 

Travelodge Mirambeena Resort Darwin

travelodge mirambeena sid 50Et centralt beliggende mellemklasses hotel i centrum af Darwin med restauranter, butikker og de fleste kulturelle attraktioner inden for gåafstand. Hotellet ligger i en stor tropisk have med swimmingpool og minigolf.

222 rummelige og komfortabelt indrettede værelser, aircondition, restaurant, bar, 2 swimmingpools og minigolf. 

Prisklasse: priskategori 3

 

The Cavenagh

the_cavenagh_darwinKomfortabelt hotel til en god pris i hjertet af Darwin. Der er swimmingpool på hotellet og værelserne har alle aircondition.

Prisklasse: priskategori 1

 

Novotel Atrium

novotel_atrium_darwinModerne hotel med flot udsigt over havnen i Darwin, og blot en spadsertur fra centrum af byen. Hotellet bringer naturen helt indenfor med en indendørs regnskov, palmer og lyden af rindende vand. Af faciliteter kan nævnes swimmingpool, Spa og parkering.

Prisklasse: priskategori 1

 

Hilton Darwin

crowne_plaza_darwin_1Godt hotel i centrum af Darwin, som indfanger den mangfoldige atmosfære som Darwin har. Værelserne er med aircondition og minibar mv. Hotellet har swimmingpool, flere restauranter samt spa.

Prisklasse: priskategori 1