Alice Springs

alice springs town tour sid 53I Australiens midtpunkt ligger den lille, men verdenskendte, by Alice Springs. Byen danner turstart for de fleste udflugter til Australiens største varemærke; Uluru/Ayers Rock. Men Alice Springs har også meget at byde på i sig selv.

Her ligger The Royal Flying Doctor Service, som yder lægehjælp til alle de enorme og afsidesliggede kvægfarme i outbacken samt The School of the Air, som giver undervisning via radio til mange børn og unge i et område større end de fleste Europæiske lande - verdens største klasseværelse.

Alice Springs byder på mange turoplevelser ud over Ayers Rock, her er blandt andet mange spændende klippeformationer og kløfter, som også er et besøg værd.

Udvalget af hoteller er stort i Alice Springs. Vi har aftaler med hoteller over byen og kan tilbyde dig alt fra en enkel standard til den ypperste luksus. Fortæl os hvad du ønsker og så finder vi nogle gode alternativer til dig.

Priserne på hotellerne varierer alt efter sæson og standard.

Kontakt os for yderligere information og pristilbud »

Chifley Alice Springs Resort

chifley alice springs reception2 10 Et flot resort beliggende ved Todd River med kun 5 minutters gang til centrum af byen. I centrum findes der museer, butikker, restauranter og caféer. Resortet har forskellige værelsestyper fra Fountain Court til Deluxe og egen dejlig swimmingpool med poolbar.

Prisklasse: priskategori 2

 

Doubletree by Hilton

crowne_plaza_alice_springsDoubletree by Hilton kombinerer elegance, luksus og resortfølelsen. Lige op til hotellet ligger både en 18-hullers golfbane og MacDonell Ranges. Hotellet ligger centralt i Alice Springs. Værelserne har alle aircondition og minibar mv. Hotellet tilbyder yderligere swimmingpool, fitness, tennis og cykler.

Prisklasse: priskategori 1

 

Aurora Alice Springs

aurora_alice_springsDette hotel er beliggende midt i Alice Springs lige ved Todd Mall med restauranter og butikker. Alle værelserne har aircondition og hotellet har en afslappende have med swimmingpool. Aurora har egen restaurant, som er et besøg værd.

Prisklasse: priskategori 1

 

All Seasons Oasis

all_seasons_oasis_alice_springsHotellet ligger ved Todd River, lidt udenfor Alice Springs centrum. Værelserne er med aircondition, og hotellet har endvidere swimmingpool og Spa.

Prisklasse: priskategori 1