Sydney - Australiens største by

Sydney Opera House

Sydney er Australiens største by med over 4 millioner indbyggere. Kun få byer har en så attraktiv beliggenhed, behageligt klima og så mange strande som Sydney.

sydney vividlights play previewKlik her for at se en video med Sydney’s spektakulære lysshow!

Sydney’s tilbagelænede livsstil og byens tiltrækkende udseende gør den til en af verdens bedste byer at besøge og bo i. Indbyggerne, Sydneysiders, er venlige og energiske og forstår at værdsætte byens mange tilbud. Selvom byen er stor, er centrum relativt kompakt og nem at finde rundt i.

Sydney er en udpræget international by, som repræsenterer næsten alle verdens nationaliteter.

Byen har en 90 kilometer lang kystlinje, hvor indbydende og forholdsvis uberørte badestrande ligger i en endeløs række. Desuden har byen et yderst tiltalende klima, og et mangfoldigt udvalg af restauranter, attraktioner og oplevelser. Bondi Beach, SydneyEt besøg i operaen er et must, ligeså er en slentretur i The Rocks – området hvor de første nybyggere slog sig ned. Man bør også opleve Darling Harbour og en bådtur på havnen, med enten en af de mange færger eller vandtaxier. Hop på en bus til den kendte strand, Bondi Beach eller tag med færgen til Manly Beach, hvis du ønsker lidt mere plads rundt om dit badehåndklæde.

Vejret i Sydney
Sydney har et solfyldt middelhavsklima med mere end 340 soldage om året. Somrene er varme og vintrene er milde. Den gennemsnitlige maksimumstemperatur om sommeren er på 26 grader, og luftfugtigheden kan være høj. Om vinteren ligger makstemperaturen på 16 grader. Det regner jævnt hele året, men normalt oplever byen lidt mere regn i perioden fra marts til juni.

Seværdigheder og oplevelser:

 • Sydney Opera House, tag med på en guidet rundvisning, oplev en af de mange operaforestillinger eller nyd en kold forfriskning på Opera Bar med udsigt over Sydney Harbour Bridge.
 • Bondi Beach og Manly Beach er to af byens mest kendte og ikoniske strande.
 • Bådtur i Sydney Harbour.
 • Sydney Bridge Climb, for en uovertruffen udsigt over Sydney.
 • The Rocks, tag på spadseretur i denne historiske bydel med et væld af hyggelige cafeer, restauranter og butikker.

Se Sydney's højdepunkter i denne lille video. Foto: Tourism Australia.


Dagsturer og udflugter

Herunder er et udvalg af udflugter i og rundt om Sydney.

Kontakt os for yderligere forslag. Hos Australienrejser skræddersyr vi rejsen, så den matcher dine interesser og ønsker.

Kontakt os for mere information og pristilbud »

Bonza Bike Tours

s18 bonzaEn dejlig dagstur hvor du oplever Sydney på en helt anden måde, nemlig på cykel. Turen begynder i den historiske bydel The Rocks og derfra køres der henover den berømte bro Sydney Harbour Bridge, hvor der er mulighed for at tage nogle rigtig flotte billeder af Sydney. På den anden side af broen er der også en fantastisk udsigt ind over Sydney skyline og Operahuset. Frokost er inkluderet i turen.

Prisklasse:priskategori 1

Sydney Opera House

sydney opera house sid 19Operahuset i Sydney er kendt i hele verden, og det anbefales alle at opleve en forestilling på dette magiske sted. Vi tilbyder flere forskellige ture, herunder rundvisninger og forestillinger.

Dette er absolut et højdepunkt på din rejse til Sydney.

Forestillinger i Sydney Opera House

Næste gang du er i Sydney, må du ikke gå glip af en opera forestilling i Operahuset.

Sydney Opera House er et af verdens mest spektakulære og særegnede arkitektoniske meterværker, og et vigtigt ikon for både Sydney og Australien. Herunder kan du se hvilke opera forestillinger der er sat op for 2018.

dnsw1398876 399 c

 • The Merry Widow - jan/feb 2018
 • Carmen - feb/mar 2018
 • The Nose - feb/mar 2018
 • La Traviata - marts 2018
 • Don Quichotte - marts 2018
 • Lucia di Lammermoor - juni/juli 2018
 • Rigoletto - juli/aug 2018
 • Aida - juli/aug 2018
 • The Turk in Italy - aug/sept 2018
 • Evita - sept/okt/nov 2018

Derudover opføres forestillingen La Bohème udendørs udenfor Sydney Opera House i marts og april 2018. Der arrangeres også mange andre koncerter samt balletforestillinger.

Kontakt os for yderligere information og billetbestilling. »

Sydney Bridge Climb

bridgeclimb 004Den bedste udsigt over Sydney skyline og Operahuset får du fra toppen af Sydney Harbour Bridge, hele 134 meter over havets overflade! For at være sikker på en plads på turen, anbefaler vi at du bestiller i god tid inden afrejse til Australien.

Prisklasse:priskategori 2

Bondi Surf Experience

bondi surf experience sid 21 1Har I lyst til at surfe? Synes I, at det kunne være sjovt at prøve?

I samarbejde med selskabet ”Let’s go surfing” tilbyder vi et to timers introduktionskursus i kunsten at surfe. Kurset starter på standen ved Bondi Beach, hvor I kan lære de grundlæggende teknikker og opbygge selvtillid, før I fortsætter ude i vandet med de store bølger.

I vil blive overraskede over, hvor enkelt, trygt og morsomt det er at lære at surfe.

Prisklasse: priskategori 3

 

Whale Discovery Cruise

doublebreachDrømmer I om at se hvaler og delfiner på tæt hold? Benyt anledningen til det, når I besøger Sydney.

Pukkelhvaler og sydkapere passerer Sydney på vej til og fra deres yngleområder, og på denne tre timers bådtur kan I takket være et kompetent mandskab se disse flotte dyr i deres naturlige miljø. I visse perioder er der også delfiner og albatrosser. Husk varmt tøj og kamera!

Periode: maj til november.

Prisklasse: priskategori 1

Morning Panoramic Sydney Sights

morning panoramic sydney sights sid 18På denne halvdags tur besøger I blandt andet det historiske Rocks-område og lærer mere om, hvordan fangerne ankom til Sydney. I kommer til at opleve den smukke natur ved Operahuset og Sydney Harbour Bridge samt det trendy Oxford Street og elegante Paddington. Turen går også til nogle af de lækreste strande, herunder Bondi Beach.

Denne tur giver et godt billede af, hvad Sydney har at tilbyde.

Prisklasse: priskategori 1

 

Sydney Harbour Luxury Sailing

s18 sailingTilbring en hyggelig dag ombord på en båd ude i Sydney havn. Turen afgår fra Darling Harbour og derfra sejles der under den berømte Sydney Harbour Bridge og videre mod Operahuset. Med kameraet i hånden, vil du være i stand til at tage nogle af de bedste billeder af Sydney og af de mest berømte seværdigheder.

Turen varer 5 timer og er kun med 2-8 passagerer ombord. Frokost tilberedes ombord og er inkluderet i prisen.

Prisklasse: priskategori 3

Boutique Wildlife Tour

boutique wildlife tour sid 19Hvis du er interesseret i Australiens dyreliv er dette måske turen for dig. På denne tur kommer du helt tæt på en lang række af Australiens fascinerende dyr, såsom koalabjørne, kænguruer, næbdyr, emuer, wombats og mange forskellige fugle.

Turen er inkl. frokost og middag.

Prisklasse: priskategori 3

Hunter Valley Wine and Wilderness

hunter valley wine and wilderness sid 21Lidt nord for Sydney ligger Hunter Valley. Dalen er det ældste vindistrikt i Australien og her produceres nogle af de bedste vine i verden. Hvorfor ikke tage på en guidet dagstur til denne fascinerende del af Australien. En tur med Eco Adventures giver dig et indblik i den virkelige australske outback, aboriginalsk kultur, områdets historie og vinsmagning på nogle af de fineste vingårde i området.

Prisklasse:priskategori 3

Blue Mountains Bush Walk

blue mountain bushwalk sid 21 Bushwalking er en oplagt mulighed for at opleve det mangfoldige australske dyreliv på tæt hold. Bare en times kørsel fra storbyen Sydney ligger Blue Mountains National Park med fantastisk natur og et rigt dyreliv.

Blue Mountains er en af de bedst kendte og mest besøgte nationalparker i staten New South Wales. Landskabet er fantastisk, og udsigten ud over parken fra adskillige udsigtspunkt skal bare opleves!

Prisklasse: priskategori 2

Captain Cook Cruises

sydney harbour s 01Sydney har muligvis verdens smukkeste havn, og oplevelsen af byen er ikke komplet uden et cruise. I kan vælge mellem et kortere cruise på et par timer, eller I kan sætte en hel dag af. Læg storbyens trafik og travle gader bag jer, og nyd Sydney fra søsiden. Vi tilbyder en række forskellige cruises - også nogen med frokost eller middag inkluderet.

Disse cruises er vældigt populære og går fra Circular Quay i centrum af Sydney. Der er en række alternativer, men vi samarbejder med Captain Cook Cruises, som tilbyder forskellige ture i løbet af dagen. Vi anbefaler især frokost- eller middagscruisene, hvor man får serveret lækker mad og oplever en førsteklasses service, mens man cruiser. I løbet af de par timer, som cruiset varer, kommer I til at opleve de største attraktioner i Sydney set fra søsiden. Bl.a. kommer I til at opleve en panoramaudsigt over Sydney Opera House, Bradley Point, sejle under broen og ind i Darling Harbour.

Hvis man ønsker en ekstra speciel oplevelse, bør man tage på et weekendcruise fra fredag til søndag. Et sådant cruise tager jer med hen til lidt mere sjældne steder, som kun lokalbefolkningen har kendskab til. I stopper også ved flere markeder, smukke parkanlæg og strande i Watsons Bay.    

Prisklasse: priskategori 1

Sydney & Blue Mountains

start syd s 014 dage

På denne 4 dages tur kan du se frem til, at opleve alle de mest kendte steder i storbyen Sydney, samt besøge de smukke Blue Mountains. Blue Mountains beskrives ofte som Australiens Grand Canyon, og bortset fra nogle enkelte nøgne klipper er hele områder dækket af træer og krat.