Kør selv fra storbyen Sydney til tropiske Cairns

17 dage

En køretur fuldt pakket med oplevelser.

Dette rejseforslag er fuldt pakket med oplevelser. På køreturen fra Sydney til Cairns står oplevelserne i kø lige fra bjergkæden Blue Mountains og vindistriktet Hunter Valley til de hvide sandstrande i Whitsundays og de farverige koraller på Great Barrier Reef.

Rejsen inkluderer også et besøg i kystbyerne Byron Bay, Gold Coast og Noosa. 


Højdepunkter:

 • Sydney, Australiens største by
 • Blue Mountains National Park
 • Vinsmaging i Hunter Valley
 • Livet på Gold Coast
 • Strandene i Noosa
 • Whitsunday Islands
 • Regnskoven
 • Great Barrier Reef

Rejsen starter i København.

Opholdet starter i Sydney hvor der er indlagt nogle dage til at komme ovenpå efter flyveturen og selvfølgelig også til at opleve den smukke storby. Tag en tur ud til strandene Manly eller Bondi Beach, få en rundvisning i operahuset, gå en tur i den gamle bydel The Rocks eller besøg en af byens mange gode restauranter. En guidet cykeltur er en anden fin måde at opleve byen på.

37643784 doubleUdsigt mod Circular Quay og Operahuset i Sydney.

Efter nogle gode dage i Sydney henter I Jeres lejebil og kører østover til bjergkæden Blue Mountains hvor I tilbringer den første nat af Jeres kør selv eventyr. Derefter går turen videre nordover til Hunter Valley - et af Australiens mest kendte vinområder. Her har I en nat på hotel og mulighed for at smage områdets gode vine sammen med et dejligt måltid mad. Fra Hunter Valley går turen igen videre nordover, og inden I forlader New South Wales og kører ind i Queensland, besøger I kystbyerne Port Macquarie og Byron Bay.

dnsw996909 cDe uendelige vinranker i Hunter Valley. Foto: Phillip Quirk, Destination NSW

Første stop i Queensland er på Gold Coast hvor I tilbringer en nat i Surfers Paradise. Her finder man lange strande, shopping muligheder, udeliv og forlystelsesparker. I fortsætter derefter til Noosa der ligger på Sunshine Coast, og er den diametrale modsætning Surfers Paradise . I Noosa finder man ingen skyskrapere og atmosfæren er meget rolig. Sunshine Coast er et fint sted at tage en kørepause og bruge en dag til at udforske strandende og regnskoven som ligger helt indtil byen Noosa. Hvis I vil besøge Fraser Island er det også muligt på en dagstur fra Noosa.

 108018 635Udsigt over Noosa, den charmerende ferieby.

Fra Noosa går turen igen videre nordover til Yeppoon, hvor I har en nat på hotel inden I ankommer Airlie Beach. Airlie Beach er udgangspunktet for ture ud til øerne i Whitsundays, og I tilbringer to nætter i Airlie Beach så der er tid til en dagstur ud til de meget smukke øer. I Whitsundays er der både mulighed for at dykke og snorkle, og I må ikke snyde Jer selv for at se den verdenskendte strand Whitehaven Beach.

017854-634Tag det med ro i Whitsundays. Foto: Tourism and Events Queensland

Fra Airlie Beach kører I videre til Townsville der er sidste stop før I ankommer til Cairns. Vel fremme i Cairns afleverer I bilen i lufthavnen, og sætter Jer på flyet mod Danmark. Hvis I har mulighed for at være afsted i længere tid, anbefaler vi at udvide turen med nogle ekstra dage i Cairns området. På den måde kan I også nå at opleve regnskoven, tage på en dagstur til Great Barrier Reef eller bare slappe af i tropiske omgivelser.


kart 04Rejsefakta

Standard:

priskategori 3
Pris per person når to rejser sammen:
fra 19.900 kr 

priskategori 4
Pris per person når to rejser sammen:
fra 24.600 kr 

priskategori 5
Pris per person når to rejser sammen:
fra 28.900 kr

Prisen inkluderer:

 • Fly København - Australien t/r
 • 3 nætter på hotel i Sydney
 • 13 nætter på hotel mellem Sydney og Cairns
 • 14 dages billeje inkl. GPS og fuld forsikring
 • Detaljeret kør selv program og kortbog
 • Visum til Australien

Rejsen kan forlænges. 

Kontakt os for mere information og bestilling »

Turkode: 49975


Australienrejser anbefaler:

Sejl en hel dag i Whitsunday Islands

Whitehaven Beach og Hamilton island

Tag med en skøn katamaran en hel dag ud blandt øerne i Whitsundays. Oplev Whitehaven Beach, som er en af Australiens smukkeste strande, samt den største ø Hamilton Island med det rige og varierede dyreliv.

Kontakt os for priser og reservation »

 


Australienrejser anbefaler:

Udvid rejsen med nogle dage på Fraser Island

Fraser Island

Verdens største sandø har en helt unit flora og fauna, men smukke indsøer, vandrende sandbanker, krystalklart vand og mange spændende oplevelser. Fraser Island er et must hvis du rejser på Østkysten.

Kontakt os for priser og reservation »