Sydney, Rock & Reef

Det bedste fra Australien i en tur - 18 dage.

På denne fantastiske tur kommer du til at opleve tre helt forskellige steder i Australien. Fra storbyen Sydney, via den australske outback med Ayers Rock, til det tropiske nord med de flotte strande, koralrevet og grønne regnskove. Denne tur har det hele.

Turen starter i Sydney, en helt fantastisk by fyldt med charme. Byen ligger smukt placeret med et behageligt klima og mange dejlige strande. Vi har inkludret 5 nætter i byen, så du har god tid til at opleve Sydneys mange seværdigheder. Af højdepunkter kan nævnes Operahuset, Sydney Harbour Bridge, Darling Harbour, The Rocks, Sydney Tower, Queen Victoria Market, Sydney Harbour og Den Botaniske Have.

9231 uluru central australiaFra Sydney går turen videre til Alice Springs og Australiens røde outback. Her venter der dig en fantastisk guidet safari tur, hvor du bl.a. skal opleve magiske Ayers Rock, de flotte klippeformationer The Olgas og den imponerende kløft Kings Canyon. Der overnattes i permanente safari telte og alle måltiderne er inkluderet. Hvis du er ekstra eventyrlysten, kan du vælge at sove under den åbne himmel i en australsk swag (sovepose med madras).

great barrier reefTuren slutter i det tropiske Queensland og den lille hyggelige strandby Palm Cove. Byen har en hyggelig promenade med restauranter, butikker og hoteller/resorts som ligger helt ned til den flotte lange sand strand. Og der er kun små 20 minutters kørsel ind til centrum af Cairns, hvis du ønsker at besøge denne by også.

Der overnattes på et dejligt resort tæt på stranden og med en dejlig svimming pool. Under opholdet har vi inkludret en bådtur til det imponerende Great Barrier Reef, hvor du får muligheden for at opleve dette fantastiske koralrev. Der er også inkluderet en tur til byen Kuranda, som ligger gemt væk i regnskoven oppe i bjergene. Turen dertil foregår med en gammelt tog som snor sig op gennem bjergene, og på vejen tilbage hænger du højt over regnskoven i en kabelbane.

Herefter er det tid til igen at vende kursen mod Danmark.


Rejsefakta

Pris per person, når to rejser sammen: fra kr. 24.995

Prisen inkluderer:

  • Flyrejsen på økonomiklasse t/r Australien
  • Flyskatter og afgifter
  • 5 nætter i Sydney
  • Rundvisning i Operahuset
  • 2 nætter i Alice Springs
  • 3 dages guidet camping safari tur til Ayers Rock & Kings Canyon
  • 6 nætter i strandbyen Palm Cove
  • Bådtur til Great Barrier Reef
  • Tur til regnskovsbyen Kuranda
  • Turistvisum til Australien

Rejsen kan forlænges, hvis det ønskes. Kontakt os for yderligere information. (Turkode 24859)

Læs også: Sydney, Rock & Reef PLUS


Klik for at se større billeder: