Det aller bedste af Australien

17 dageDet eksklusive Australien

Dette rejseforslag består af nogle af de fineste og mest eksklusive resorts i Australien. Nogle af dem kan konkurrere med de bedste i verden, hvad angår standart, og ikke mindst, beliggenhed.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 90.000

Det gode liv i South Australia og Sydney

Varighed: 15 dage Det gode liv i South Australia og Sydney

Dette eksklusive rejseforslag giver dig et overblik over alt, hvad Australien har at byde på. I løbet af 15 dage får du en bid af storby, ødemark, dyreliv og spektakulær natur.

Bo på luksuriøse, dog afslappede og jordnære overnatningssteder, og opdag hvorfor Australien, for alvor, har placeret sig på det kulinariske verdenskort.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 69.000

Unik oplevelsesrejse i Australien

Varighed: 16 dageUnik oplevelsesrejse i Australien

Oplev Australiens mangfoldighed på denne eksklusive rundrejse. Fra de pulserende storbyer Melbourne og Sydney, til det rustikke landskab langs Great Ocean Road, den uspolerede regnskov i Mossman og verdensberømte Great Barrier Reef.

Undervejs vil du komme til at bo på nogle af landets bedste og mest unikke overnatningssteder, og turen omfatter desuden flere fantastiske udflugter.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 87.000

Sydney, Rock & Reef

dnsw1383901 399 cDet bedste fra Australien i en tur - 18 dage

På denne fantastiske tur kommer du til at opleve tre helt forskellige steder i Australien. Fra storbyen Sydney, via den australske outback med Ayers Rock, til det tropiske nord med de flotte strande, koralrevet og grønne regnskove. Denne tur har det hele og byder på nogle af de største ikoner i Australien.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 24.995

Sydney, Rock & Reef PLUS

dnsw1383901 399 cDet bedste fra Australien i en tur - 18 dage

På denne spændende tur i Australien, har vi taget udgangspunkt i en af vores mest populære rejseforslag - Sydney, Rock & Reef - og tilføjet en masse ekstra fantastiske oplevelser, morgenmad på fleste hoteller, samt transport fra lufthavnene til hotellerne tur/retur, alt sammen for at gøre jeres rejse i Australien endnu mere unik og komfortabel.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 29.995

Fantastiske Australien

14 dage

Oplev Sydney og Tropical North QueenslandTilbring nogle dage i livlige Sydney inden rejsen går videre til sol og strand i det nordlige Queensland. Vi har inkluderet ophold i Trinity Beach og derefter i Port Douglas, som begge er hyggelige feriebyer med flotte strande, gode restauranter og en afslappende atmosfære. Vi har også inkluderet et par nætter på et luksuriøst resort i regnskoven samt en dagstur til Great Barrier Reef.

Pris per person når to rejser sammen:
fra 20.400 kr

Sydney og Melbourne

visionsofvictoria1375529 302Det bedste af Sydney og Melbourne i 14 dage

På denne rejse har vi fundet det bedste af Sydney og Melbourne frem og inkluderet en spændende togtur mellem Australiens to store metropoler.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 13.995

Kør selv fra storbyen Sydney til tropiske Cairns

17 dageEn køretur fuldt pakket med oplevelser.

Dette rejseforslag er fuldt pakket med oplevelser. På køreturen fra Sydney til Cairns står oplevelserne i kø lige fra bjergkæden Blue Mountains og vindistriktet Hunter Valley til de hvide sandstrande i Whitsundays og de farverige koraller på Great Barrier Reef. Rejsen inkluderer også et besøg i kystbyerne Byron Bay, Gold Coast og Noosa.  

Pris per person når to rejser sammen: 
fra kr. 19.900

Den store oplevelse: Sydney til Brisbane

20 dager med udlejningsbil i New South Wales og Queensland

reise7 s 01Dette rejseforslag følger den smukke kyst mellem Sydney og Brisbane på Australiens østkyst, og er et godt forslag især til førstegangs rejsende i Australien. De 100 miles fra Sydney til Brisbane langs kysten er uden tvivl en stor oplevelse, hvis du tager dig tid til at stoppe undervejs. Og det er præcis, hvad dette rejseforslag har taget højde for.

Der er mange byer undervejs, som med rette kan prale af at have nogle fantastiske hvide strande så langt øjet kan se. Ud over de smukke kystbyer som Port Stevens og Byron Bay vil du få et glimt af den imponerende outback og Australiens dyreliv på steder som Hunter Valley og Lamington. 

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 21.995

Byer, strande, outback og koralrev

5 stater på 28 dage

au zoo 01I dette rejseforslag har vi sammensat, det vi mener er, nogen af de absolutte højdepunkter i Australien. Hvad enten om du har været i Australien før, eller er her for første gang du besøger landet, så vil denne tur passe til dig. Du kommer til at besøge hele fem stater og indholdet er meget varierende og spændende. En perfekt rejse for dig som gerne vil opleve så meget som muligt af Australien.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 37.495

Sydney til Melbourne

s18 sailingKør selv i udlejningsbil - 20/21 dage

På denne tur til Australien kommer du til at opleve charmerende Sydney og den fantastiske strækning ned til Melbourne. Vi har arrangeret overnatninger i Sydney, så du har god tid til at opleve denne fantastiske storby. Inkluderet under opholdet i Sydney er en rundvisning i Operahuset og en sejltur i Sydney Harbour.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra 15.995 kr.


Det unikke Australien

18659942xxxlarge wideVestaustralien, Ayers Rock & Sydney - 21 dage

På denne unikke tur vil I opleve den sydlige del af Vestaustralien, den fascinerende Outback og fantastiske Sydney.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 29.995

Sydney og det sydlige Queensland

Kør selv i New South Wales og Queensland - 18 dage

102794 634I dette rejseforslag har vi kombineret en uge i spændende Sydney med en uges billeje, hvor du kan køre ud til nogle af de mest idylliske steder i Queensland. Ferien giver rig mulighed for at du kan nyde storbyen, regnskov, sol, surf og strand på samme tid.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 24.995

Fra Sydney til Cairns

28 dage med autocamper i New South Wales og Queensland

024371-634Oplevelserne står i kø langs kyststrækningen fra storbyen Sydney og op til Cairns i det tropiske nord. I dette rejseforslag har vi kombineret nogle dage i storbyen Sydney med 3 uger i autocamper.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 22.995

Sydney & Guldkysten

Enkelt og billig i New South Wales og Queensland - 16 dage

port stephens shoal bay 1Denne 16 dages tur til Australien kommer du til at opleve charmerende Sydney og den fantastiske kyststrækning hele vejen op til Brisbane. Vi har arrangeret to overnatninger i Sydney, samt to spændende udflugter. Først et Cocktail Cruise i Sydney havn for at starte ferien på den rigtige måde og dagen efter en cykeltur, hvor Sydney opleves på en helt anden måde.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 13.995

Sydney, Cairns og Great Barrier Reef

Storby og strandliv i New South Wales og Queensland - 14 dage

bondi beach sydney 5Australien har meget at tilbyde – pulserende storbyer, den øde outback, et unikt dyreliv og lange, hvide sandstrande. I dette rejseforslag har vi kombineret nogle dage i spændende Sydney med knap en uge i solskinsstaten Queensland med Cairns og Great Barrier Reef.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 13.995

Aussie Outback & Sydney

Fantastiske oplevelser i Northern Territory og Sydney - 22 dage

119555 38Hvis du ønsker at opleve den virkelige outback i Australien, skal du besøge Northern Territory. Dette rejseforslag indeholder højdepunkterne i dette enorme område - fra den tørre, røde ørkenområde i midten af landet til de grønne, tropiske skove i nord. Derudover kommer du også til at opleve charmerende Sydney og Singapore. Denne tur har det hele.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 37.995

Familietur med camper

New South Wales og Victoria - 21 dage

dnsw1086957 399 cDenne 21 dages tur til Australien kommer I først til at opleve charmerende Sydney og herefter den fantastiske strækning ned til Melbourne i en camper. Vi har inkluderet overnatninger i Sydney, så I har lidt tid til at opleve denne fantastiske storby og få en god blød start på rejsen i Australien.

Pris per person ved to voksne og to børn under 12 år: fra kr. 15.495

Langs Australiens sydkyst

kangaroo island wildlife 1b21 dage med autocamper i South Australia, Victoria og New South Wales

Australien er fantastisk velegnet til at rejse rundt med Autocamper. Vejene er gode og campingpladser ligner resorts med swimming pool og alle bekvemmeligheder. I dette rejseforslag har vi kombineret spændende naturoplevelser med en smuk tur i autocamper fra Adelaide til Sydney.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 25.995

Sydaustralien og Fiji

South Australia, Victoria, New South Wales og Fiji – 25 dage

14699866xxlarge croppedI dette rejseforslag har vi kombineret et kør selv eventyr i autocamper med nogle nætter på hotel i charmerende Sydney. Rejsen afsluttes med et afslappende ophold på Fiji.

Pris per person når to rejser sammen:
fra 23.995 kr

Highlights of Australia

tali wiru with uluru viewAustralien rundt på 16 dage

Oplev noget af det bedste Australien har at tilbyde sammen med guides og andre rejselystne fra hele verden. Dette rejseforslag består af en spændende rundrejse til Australiens bedst kendte områder. Oplev fascinerende storbyer, røde ørkenlandskaber og fantastiske koralrev. Dette er alt det bedste af Australien.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 33.795

Australiens natur og kultur

19 dage for eventyrere i Northern Territory, South Australia og Sydney

109778-3Australien kan byde på en ældgammel kultur, et unikt dyreliv og en varieret natur, der spænder fra tropisk regnskov til tørre ørken landskaber. Dette rejseforslag har vi bygget op omkring de oplevelser som, mange der rejser til Australien for første gang, ønsker at opleve. Og tillagt nogle steder, som vi meget varmt vil anbefale dig.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 36.565

Eastcoast upperclass

20 dage med det allerbedste i New South Wales og Queensland

hamilton island sid 34 2Er du til store oplevelser, men uden af gå på kompromis med komforten? Så er dette lige turen for dig. Oplev den luksuriøse side af Australien på denne rundrejse. På hele turen overnattes der på 4-5 stjernede hoteller og resorts, så der er garanti for god service og høj kvalitet. Vi har skræddersyet dette program med fokus på kultur, Australiens smukke natur, eksotiske strande, afslapning og luksus.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 31.995