Capella Lodge, Lord Howe Island

Capella Lodge ligger på den afsidesliggende sydlige del af Lord Howe Island i New South Wales og er at finde på UNESCO’s verdensarvliste. Med sin spektakulære og smukke udsigt over havet, lagunen og fjeldet er Capella Lodge meget populær blandt gæster, som ønsker et elegant og sofistikeret ressort.

capellalodge pool

capellalodge exteriorMed sine bare ni suiter, som er moderne indrettet i overensstemmelse med den moderne strandstil, og kombinationen af personlig service og god mad er dette en unik og eksklusiv Lord Howe-oplevelse.

Prisen inkluderer morgenmad, middag og transport til og fra lufthavnen. Deltag i nogle af de mange aktiviteter på stedet lige fra afslappende behandlinger på Capella Spa til at opleve øens berømte fjeld, Gower & Lidgbird, eller snorkle og dykke i verdens sydligste koralrev.

capellalodge roomAndre populære aktiviteter på øen er at fodre fisk ved Ned’s Beach, windsurfing, fisketure eller bådture. Øen har også en golfbane, som byder sine besøgende velkommen.

Capella Lodge ligger 4 km fra den vigtigste by på Lord Howe Island og har 9 suiter i forskellig størrelse, aircondition, bar, restaurant, swimmingpool, cykeludlejning og spa.

Lord Howe Island ligger 700 km nordøst for Sydney og sydøst for Brisbane og er tilgængelig med fly fra begge byer. Flyvetiden er under 2 timer.

Prisklasse: priskategori 5

 

Kontakt os for yderligere information og pristilbud »

 


Klik for at se video fra Capella Lodge: