Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa

wolgan s 03

Et af Australiens fineste resorts med en perfekt beliggenhed i de spektakulære Blue Mountains. Bjergkæden ligger lidt over en times kørsel fra Sydney. Dette er en af de mest berømte og mest besøgte nationalparker i staten New South Wales. Landskabet er fantastisk, og udsigten over parken fra adskillige synspunkter må bare opleves.

wolgan s 04Bortset fra nogle få nøgne klipper er Blue Mountains dækket af tæt skov. Når solen rammer de mange Eukalyptustræer fordamper olien fra træerne og giver en blålig eventyragtig dis – derfra navnet.

Det luksuriøse Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa er placeret i denne vidunderlige landskab, og det lægger særlig vægt på en miljøvenlig profil. Alt i og omkring resortet oser af kvalitet og et ophold her er en speciel oplevelse og et minde for livet. I overensstemmelse med den miljømæssige profil er det bjergene og aktiviteter i forbindelse med disse, der er i fokus. Du kan vælge mellem vandreture, ridning, safari og spa behandling.

Selv om Blue Mountains ikke ligger langt fra byen Sydney kommer du her tæt på naturen og den unikke dyreliv. Du er næsten garanteret at se kænguruer og Wallabies, ud over de mange farvestrålende fugle, der lever i området. Vi anbefaler, at du tager en tur på egen hånd og oplever nationalparkens mange undere på nært hold.

wolgan s 11Med en omfattende menu, vinkælder og fokus på lokale råvarer, vil du hurtigt indse, at måltiderne er en vigtig del af oplevelsen på Wolgan Valley Resort & Spa. Menuen er udarbejdet på grundlag af, hvad der er til rådighed baseret på årstiden, økologisk produceret og tilgængeligt lokalt. Specialiteter omfatter kænguru, frilandsgrise og østers fra Coffin Bay samt en række lokalt producerede oste. Resortet tilbyder også omfattende spa faciliteter.

Prisklasse: priskategori 5

Kontakt os for yderligere information og pristilbud »

 


Klik for at se større billeder:


Klik for at se video fra Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa: