Whitsunday Islands

Whitsunday IslandsWhitsunday Islands er et af de mest populære ferieområder i Queensland. Nationalparken består af 74 øer i mange forskellige størrelser, hvor de fleste er ubeboet og Great Barrier Reef ligger ikke langt derfra. Hvis du er til hvide sandstrande, vandreture i urgammel regnskove og små hyggelige feriebyer, så er Whitsunday Islands lige noget for dig. Klimaet er tropisk og der er normalt varmt og behageligt året rundt.

På flere af øerne findes der resorts i forskellige kategorier og prisklasser, men der er også mange besøgende som kommer hertil på en dagstur fra fastlandet. Et besøg ved Whitsunday Islands er ikke helt komplet uden en bådtur og området anses for et af de smukkeste steder at sejle i hele Australien.

Whitsunday Islands ligger ikke langt fra Great Barrier Reef og dermed er stedet et yndet mål for dykkere og snorklere. Vi anbefaler at du kombinere nogle dage på et dejligt resort med en bådtur med overnatning ombord. På denne måde får du de bedste oplevelser med fra området. Vi kan tilbyde mange forskellige bådture. Ombord er snorkeludstyr, diverse aktiviteter og måltider inkluderet. Uanset hvordan du vælger at opleve Whitsunday Islands venter en oplevelse du sent vil glemme.

Ønsker du at kombinere en bådtur med nogle dage på et af de flotte resorts kan du klikke her.

Ved at klikke på nedenstående link finder du rejserute og priseksempler. Kontakt os for forslag og pristilbud.

Camira
Klik på billedet for info & billeder.

1 dag:
Cruise Whitsundays

Med Cruise Whitsundays kan du vælge mellem flere forskellige bådture med udgangspunkt fra Airlie Beach. Tag med en katamaran til det ydre rev for at snorkle eller dykke, eller tag med en sejlbåd mellem de mange flotte øer og strande. Uanset hvad du vælger, bliver det en rigtig god oplevelse.

Læs mere...

Solway Lass
Klik på billedet for info & billeder.

4 dage:
Explore Whitsundays

Explore Whitsundays har mange sejlbåde, som dækker de fleste behov, fra dem som øsnker fart og spænding til dem som ønsker mere komfort og en mere stille bådtur. Explore Whitsundays tilbyder bådture fra 2 til 6 dage, hvor alle måltider er inkluderet og med overnatning ombord.

Læs mere...

Klik for at se (YouTube) videoen om Queensland: