Orion Expedition Cruises

OrionOrion Ekspedition Cruises tager dig med på en uforglemmelig rejse i et af de mest imponerende områder i hele Australien. Kimberley er ikke et let tilgængeligt område, men med båden kommer du til fantastiske steder, du ellers kun ser på film. Desuden er komforten ombord på cruiset, af ypperste klasse – de sætter næsten nye standarder for ture som denne. Dette er en oplevelse for livet, og er meget velegnet til evt. at fejre højtider som for eksempel en bryllupsdag.

Orion er ikke et stort krydstogtskib, blot 103 meter lang og med kun 53 suiter, som kan rumme maksimalt 106 gæster. Med en besætning på 75, er du sikret en god personlig service. Der findes forskellige typer af kahytter, fra Oceanview Stateroom på 17 kvadratmeter til Owner’s Suite på øverste dæk på 32 kvadratmeter.

Orion arrangerer krydstogter fra Cairns til Sydney, fra Melbourne til Tasmanien og langs kysten af New Zealand. Men det er krydstogtet mellem Darwin og Broome, gennem det spektakulære Kimberley, vi ønsker at fremhæve her. Turen går over 10 nætter og præsentere dig for nogle af de mest fascinerende områder i Australien, som f.eks. Cape Leveque og Mitchell Falls. Nogle af de steder, du ellers kun kan se fra en helikopter.

Pris per person i dobbeltværelse: fra kr. 39.995

Alle måltider, 24 timers roomservice og aktiviteter er inkluderet i prisen.


Klik for et større billede:


Klik for at se (YouTube) video fra Orion Expedition Cruises: