Cruise i Australien

WavedancerFor at få den fulde oplevelse af Australien, anbefaler Australienrejser at du også prøver en sejltur eller to. Hvad enten det bare er en dagstur eller du vælger en længere krydstogt.

For de fleste vil drømmen være at kombinere sol og badning med et krydstogt på Great Barrier Reef. Men Australien har mange og meget forskellige cruises. For eksempel kan sejlture eller cruises også anbefales i og omkring Sydney Harbour, eller på den mægtige Murray River i South Australia. Flere af cruise bådene er større og mindre sejlskibe, og det er en smuk måde at opleve landet på. Vi kan kun anbefale det.

Krydstogter i Australien er noget helt andet end det du for eksempel forbinder med krydstogt i Caribien eller Middelhavet. Her er atmosfæren mere afslappet, bådene er meget mindre, du går barfodet, hvis du ønsker, og besætningen er fantastiske repræsentanter for den australske venlighed.

Ved at klikke på nedenstående links kan du se ruter og pris eksempler. Kontakt os for forslag og priser på dit foretrukne cruise.

Ocean Spirit
Klik på billedet for info & billeder

Great Barrier Reef

Great Barrier Reef er hovedmålet for de fleste, som kommer til Queensland. Verdens største koralrev ligger langs næsten hele kysten, fra byen Gladstone i syd til Torres Strædet i nord. Et krydstogt her er en oplevelse du aldrig vil glemme.

Læs mere...

Solway Lass
Klik på billedet for info & billeder

Whitsunday Islands

Whitsunday Islands er et af de bedst besøgte områder i Queensland, og består af 74 mere eller mindre ubeboede øer. Er du til lange hvide strande, vandreture gennem gammel regnskov og små travle feriebyer - så er øerne i Whitsundays lige noget for dig.

Læs mere...

Sydney 2000
Klik på billedet for info & billeder

Sydney havn

Sydney har måske den smukkeste havn i verden, og ingen tur hertil er komplet uden et krydstogt - uanset om du vælger en tur på et par timer/retur, eller om du vælger at være af sted en hel weekend. Læg storbyens trafik og travle gader bag dig, og oplev Sydney fra søsiden.

Læs mere...

Murray Princess
Klik på billedet for info & billeder

Murray River

Murray River er for Australien, hvad Nilen er for Egypten. En flod krydstogt med Captain Cook Cruises er den bedste måde at opleve floden og en smule af den fascinerende og smukke australske outback.

Læs mere...

Orion
Klik på billedet for info & billeder

Mini krydstogt i Kimberley

At opleve den spektakulære Kimberley region fra havet, er en utrolig oplevelse, og Orion Ekspedition Cruises kombinerer dette med den største respekt for komfort. Dette krydstogt er en oplevelse for livet.

Læs mere...

Ocean Princess
Klik på billedet for info & billeder

Krydstogt i Australien, New Zealand og Stillehavet

Vi kan tilbyde en række fantastiske krydstogter omkring Australien, New Zealand og øerne i Stillehavet. Vi samarbejde med Princess Cruises, et af verdens største krydstogtsrederier, som tilbyder krydstogter over hele verden.

Læs mere...