Australiens kontraster

19 dage

Remarkable Rocks, Kangaroo Island.Remarkable Rocks, Kangaroo Island.

Oplev det bedste af South Australia, Victoria og Northern Territory. For at skabe de bedste rammer for naturoplevelser, har vi i dette rejseforslag fokuseret på at kombinere kør-selv ferie i autocamper med guidede ture og hotelovernatninger. Rejsen byder bl.a. på et besøg til det kendte vindistrikt Barossa Valley..

Rejsen starter i København, men det er også muligt at starte fra andre byer i Danmark efter aftale. 

Fra København flyver I til Adelaide, som er den største by i delstaten South Australia. Adelaide er et godt sted at starte og området har rigtig mange spænende oplevelser at byde på. Først tilbringer I et par nætter på et hotel i Adelaide, herefter tager I på en dagstur til det berømte vinområdet Barossa. Her vil I besøge flere af de mest kendte vinproducenter i Australien og der er naturligvis rig mulighed for prøvesmagninger.

barossa 4Barossa. Foto: SATC

Herfra går turen til den naturskønne ø, Kangaroo Island, hvor I skal med på en guidet 2-dages tur rundt på den unikke ø. Kangaroo Island er også et oplagt sted for at opleve Australiens meget mangfoldige dyreliv i det fri.

Efter en sidste nat i Adelaide hopper I om bord på det legendariske tog ”The Ghan”, som vil tage jer til Alice Springs. Denne togrejse tager ca. 24 timer og fører jer igennem Australiens vilde outback. På togrejsen vil I overnatte i en Gold Sleeper kupé, hvor alle måltider er inkluderet.

854352 hAyers Rock (Uluru). Foto: David Hancock

I Alice Springs tjekker I ind på et centralt beliggende hotel, og allerede dagen efter går turen til den del af Australien som kaldes for ”The Red Centre”. Her har I tre dage til at udforske den kæmpe store sten, Ayers Rock (også kaldet Uluru), Kata Tjuta og selvfølgelig Kings Canyon.

Efter rundturen blandt de store ikoner, har I en sidste overnatning i Alice Springs, inden turen går til Melbourne. I Melbourne har I først et par dage i byen, hvor I bl.a. kan tage på en guidet gåtur rundt i byen og udforske de mange små hyggelige gader med kaffebarer, restauranter og arkader.

visionsofvictoria1244166-305De 12 Apostle på Great Ocean Road. Foto: Robert Blackburn

Herefter kan I hente jeres autocamper og udforske området på egen hånd den efterfølgende uge. Vi vil klart anbefale jer at køre ned til den berømte Great Ocean Road, nationalparken Grampians, vinområdet Yarra Valley og pingvinøen Philip Island. Efter 7 dage i denne autocamper-venlige delstat, Victoria, er det tid til at returnere autocamperen, tage afsked og hoppe på flyveren tilbage til Danmark.


Rejsefakta

Pris per person når to rejser sammen: fra 35.995

Prisen inkluderer:

 • Flyrejsen Danmark - Australien t/r
 • 3 nætter på hotel i Adelaide
 • Heldagstur «Best of Barossa» inkl. frokost
 • 2 dagers guidet rundtur på Kangaroo Island
 • Togrejse med The Ghan, fra Adelaide til Alice Springs
 • 2 nætter på hotel i Alice Springs
 • 3 dagers guidet rundtur til Ayers Rock og Kings Canyon
 • Indenrigsfly Alice Springs – Melbourne
 • 2 nætter på hotel i Melbourne
 • Halvdagstur «Lanes and arcades» inkl. frokost i Melbourne
 • 7 dage Maui camper fra/til Melbourne inkl. forsikringer

Rejsen kan udvides og forlænges efter ønske.

Kontakt os for yderligere information »

Turkode: 50506